Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Τρέχει ο νέος δήμαρχος

 


 

Σε συνεργασία με το τμήμα γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θα προχωρήσει ο δήμος Σιντικής με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου Γιώργου Τάτσιου .Όπως έκανε γνωστο με ανάρτηση του ο νέος δήμαρχος  η συνεργασία θα αφορά το μουσείο Φυσικής Ιστορίας , την Λίμνη Κερκίνη και τον Κρουσοβιτη

 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ
Μια επίσκεψη στο Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έφτανε για να δρομολογηθεί πολυεπίπεδη συνεργασία με τον Δήμο Σιντικής!
ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
Συζητήθηκε λεπτομερώς με την ομότιμη καθηγήτρια κ.Τσουκαλά η βελτίωση των υποδομών στο μουσείο της Θερμοπηγής που φιλοξενεί το παγκοσμίως καλύτερα συντηρημένο κρανίο αγγυλοθήριου καθώς και άλλα παλαιοντολογικά ευρήματα εκατομμυρίων ετών! Πρόκειται για έναν σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών από όλον τον κόσμο! Σχεδιάζουμε όμορφα πράγματα για εκεί!
ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΡΟΥΣΟΒΙΤΗ!
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας κ.Βουβαλίδης τόνισε την ανάγκη για δημιουργία μελέτης αντιπλημμυρικής προστασίας του Σιδηροκάστρου! Οι πλημμύρες στην Θεσσαλία υπενθυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση!
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
Στις προτεραιότητές μας είναι η συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την επικαιροποίηση της μελέτης του αείμνηστου καθηγητή Ψιλοβίκου σχετικά με την προστασία του Στρυμόνα και της λίμνης Κερκίνης από τις συνεχείς επιχωματώσεις και για την προστασία των χωριών που βρίσκονται κάτω από την στάθμη του νερού (Μεγαλοχώρι, Γόνιμο και Κερκίνη)! Η ασφάλεια των δημοτών είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ!
Σχεδιάζουμε το μέλλον της Σιντικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.