Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Εθελοντική αιμοδοσία στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Νιγρίτας

 




Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας θα διεξαχθεί στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Νιγρίτας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, από το κλιμάκιο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.


Καλούνται όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να γίνουν παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρώπο τους.


Αιμοδότες μπορούν να γίνουν από 18 χρονών έως 65. Όλη η διαδικασία κρατά πολύ λίγο και το αίμα αναπληρώνεται από τον οργανισμό σε 10 λεπτά.

Υπάρχει υποστήριξη υπεύθυνου γιατρού και παρέχεται η δυνατότητα να εξετάσετε το αίμα σας.
Οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους τον Α.Δ..Τ. και να γνωρίζουν τον Αριθμό Α.Μ.Κ.Α. τους.


Γενικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους εθελοντές αιμοδότες να δίνουν αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας αναφέροντας τον 5ψηφιο κωδικό 16770.


Οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου ΔΣ Νιγρίτας δημιούργησαν ψηφιακές αφίσες και πρόσκληση και ενημέρωσαν την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.