Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Σέρρες : 12 σχολεία συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

 




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Ποντιακό Ελληνισμό υπο τον τίτλο “Μνήμες και Όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον ”Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε απο την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε συνεργασία με το Υπουργείο Βόρειας Ελλάδας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και τη βοήθεια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ιωάννη Καραβασίλη ήταν ένας Διεθνής Διαγωνισμός με τεράστια συμμετοχή που αφορούσε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συνολικά συμμετείχαν 190 σχολεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια και από τις Σέρρες συμμετείχαν συγκεκριμένα 12. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ως ολοκλήρωση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην αίθουσα του ΑΠΘ πρόσθεσε η επίσημη εκδήλωση Βράβευσης του Διαγωνισμού παρουσία εκπροσώπων της Πολιτικής, Κοινωνικής και Πολιτιστικής ζωής του τοπου. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ελλάδας και Κύπρου κατέληξε.

 

 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.