Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Τα κοψίδια ¨¨ δεν ¨¨έπεισαν ¨¨ τον αντάρτη

 


 

 

 Τελική ευθεία για τις εκλογές και άπαντες οι συμμετέχοντες δίνουν ρέστα στην μάχη για την επικράτηση .Βέβαια τα επιτελεία των υποψηφίων εκτός της στρατηγικής τους για να πείσουν τους ψηφοφόρους. Ασχολούνται για το πως θα ¨¨σβήσουν ¨¨ και  τις αρνητικές φωνές .

Μου μεταφέρει ο σμπίρος οτι υποψήφιος ανέθεσε σε ομάδα ειδικών αποστολών την επιχείρηση να πειστεί να σωπάσει ένας εκ των κορυφαίων πολέμιων της υποψηφιότητας του . 

Η συνάντηση λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών έγινε σε ορεινή περιοχή  .Το τραπέζι πλούσιο με κοψίδια καλό κρασί και πολλους μεζέδες .Και αφού έφαγαν καλά και μίλησαν περι ανέμων και υδάτων  .Κάπου μεταξύ γλυκού και καφέ .Άνοιξε και η κουβέντα για τον λόγο που έγινε το τσιμπουσι. Ο καφές αποδείχτηκε φαρμάκι και πιθανόν τα κοψίδια να έπεσαν βαριά στους αγγελιοφορους. Αφού εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ

Το οποίο συνοδεύτηκε από πολλά κοσμητικά επίθετα για το πρόσωπο του υποψηφίου .Σε απταιστα γαλλικα 

 

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.