Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Τα 60 εκλογικα τμήματα που θα κρίνουν τις εκλογές

 


 

 

159 ειναι τα εκλογικά τμήματα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι δημότες και οι δημότισσες του δήμου Σερρών. Από τα 159 Ε.Τ τα 100 είναι στην πόλη των Σερρών και τα 59 στα χωριά . Τα 100 εκλογικά τμήματα της πόλης είναι χωρισμένα σε 6 εκλογικά διαμερίσματα . Σε κάθε εκλογικό διαμέρισμα αντιστοιχεί ένα εκλογικό σώμα  από 4.000 εως 6.000 ψηφοφόροι .

Λοιπόν σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τις  εκτιμήσεις .Στο σύνολο των 59 εκλογικών τμημάτων των χωριών .Η Συμμαχία Σερραίων εκτιμά οτι έχει σαφές προβάδισμα και διαφορά από τους ΕΝΤΟΣ .

Στα 6 εκλογικά διαμερίσματα της πόλης των Σερρών . Στα δυο υπάρχει σχεδόν ξεκάθαρη εικόνα σύμφωνα με τα επιτελεία των δύο παρατάξεων . Σε ένα από τα 6 οι Σύμμαχοι  ευελπιστούν να καταγράψουν υψηλά ποσοστά .Κάτι αντίστοιχο προσδοκούν και οι ΕΝΤΟΣ σε άλλο εκλογικό διαμέρισμα .Οπότε μένουν 4 εκλογικά διαμερίσματα και περίπου 60 εκλογικά τμήματα που θα κρίνουν νικητή και διαφορά .Σύμφωνα  πάντα με τις εκτιμήσεις των στελεχών των δύο παρατάξεων

4 σχόλια:

  1. Το δεύτερο μεγαλύτερο βουλευτικό γραφείο της ΝΔ στηρίζει Βαρβάρα. Αλλάζουν οι συσχετισμοί Αλέκο. Τα μαθες τι γίνεται υπογείως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το τρίτο και το τέταρτο. Στο πρώτο τα παράτησαν λένε δεν τους νοιάζει πλέον. Την κατάλαβαν την δουλειά

      Διαγραφή
    2. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη...
      Όλοι οι Βουλευτές της ΝΔ, μπροστά από το εκλογικό κέντρο της Βαρβάρας ξημεροβραδιαζονται

      Διαγραφή
  2. Χρυσαφη προχώρα ο κόσμος θέλει σταθερότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.