Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι όμορφες δημοσκοπησεις ομορφα αυτοδιαψευδονται

 





 Οι επιστήμονες ( όπως αυτοαποκαλούνται )  που ασχολούνται με μετρήσεις και δημοσκοπήσεις . Τώρα που τις κανουν, πότε τις κάνουν ,σε τι δείγμα κ.λ.π .Τα στοιχειώδη βρε αδελφέ που κάνουν όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο ειναι άλλο  θέμα .Έξαλλου ποιοι είμαστε εμεις που θα αμφισβητήσουμε την επιστημονική τους κατάρτιση . Αν και ο σμπίρος θυμήθηκε οτι κάποτε και ο Αργύρης Σαλιαρελης αποκαλούσε επιστήμονες κάποιους από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

 Τέλος πάντων στο δια ταυτα. Λοιπόν η επιστημονική ομάδα δημοσίευσε την ανάλυση της σύμφωνα με την οποία δίνει στον δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη 56% . Τι εκτιμά για τις άλλες δυο κυρίες  (Τούσκα , Μητλιάγκα ) άγνωστο .

Και αντε να το δεχθούμε και αυτό .Αλλά πως μπορούν να μας εξηγήσουν. Πάντα επιστημονικά ( θα το εκτιμούσαμε ). Οι ίδιοι τον Φεβρουάριο πριν δηλαδη από 7 μήνες δίναν στον κ Χρυσαφη 28% .Τι συνέβη σε 7 μήνες και η Συμμαχία διπλασίασε το ποσοστό της ??

Απαντήσεις πάντα με επιστημονική τεκμηρίωση .Μην κοιτάτε που εμείς είμαστε αγράμματοι και δεν τα καταλαβαίνουμε

 

 

 


 

5 σχόλια:

  1. Κάνε μιαβλθστα με όσους μείνουν άνεργοι αν χάσει ο Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μεταξύ δεν μιλάμε για εταιρία αλλά φυσικό πρόσωπο που δεν το ξέρει κανένας
    https://www.facebook.com/people/EcPol-Analysis/pfbid02zUsGrLcfJoR5g5hhCkKAGvhJRexR3GSq1Ur51HxaavZMdK4o2XEuSUCC4mM2bJZ6l/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν προσθέσεις το ποσοστό του Τσιμερικα,που θα πάει κατά 80 % στον Χρυσαφη, θα δεις ότι μια χαρά είναι η δημοσκόπηση.
    Από την πρώτη Κυριακή ο Χρυσαφης θα περάσει το 50%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει ενδιαφέρον η άποψη του κ. Δ. Λαζαρίδη.. ειδικά η αναφορά από την πρώτη Κυριακή ο Χρυσάφης θα περάσει το 50%. μήπως πιστεύει ότι θα υπάρχει και 2η κυριακή; με 66% αρνητική γνώμη για την θητεία του, δεν υπάρχει περίπτωση να επανεκλεγεί. Κρατήστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.