Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Φώτης Δομουχτσίδης - Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας

 


 

 Την αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών στον δήμο Σιντικης κάνει ο δήμαρχος Φώτης Δομουχτσιδης ο οποίος όπως αναφέρει δεν θα κρυφτεί και θα αναλάβει ως επικεφαλης την ευθύνη της ήττα

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Δομουχτσίδης

Οι εκλογές της Κυριακής ανήκουν πλέον στο παρελθόν. 
Οι πολίτες του δήμου Σιντικής επέλεξαν τη νέα δημοτική αρχή. 
Το αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για μας, όμως σεβόμαστε απόλυτα την ετυμηγορία των δημοτών.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η ανάλυση του αποτελέσματος στον συνδυασμό μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους και τους συνεργάτες μου, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όλα αυτά τα χρόνια που διοικούμε τον δήμο, ώστε να πάμε την Σιντική αποδεδειγμένα ένα βήμα μπροστά, αλλά και να φέρουν εις πέρας τον δύσκολο αυτόν προεκλογικό αγώνα.
Το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε και γι'αυτό σαν επικεφαλής της παράταξης,  αναλαμβάνω  την ευθύνη, όπως άλλωστε έχω μάθει να πράττω στη ζωή μου.
Να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα όσους μας ψήφισαν, μας στήριξαν και πίστεψαν και πιστεύουν σε μας . Αλλά ευχαριστώ και όσους δεν το έκαναν, γιατί είχαν διαφορετικά κριτήρια και εύχομαι να καλυφθούν οι προσδοκίες τους με την καινούρια δημοτική αρχή. Ο χρόνος θα δείξει. 
Θα είμαστε από τον καινούργιο χρόνο στον νέο μας θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης, παρόντες στα δρώμενα της Σιντικής και θα ασκούμε εποικοδομητική κριτική, όπου και όταν χρειάζεται.
Τέλος, συνεχάρην ήδη  τον κ. Γιώργο Τάτσιο για την εκλογική του νίκη και ελπίζω να συνεχίσει τον δρόμο της ανάπτυξης που ξεκινήσαμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.