Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Το κοντέρ και το θυμιατό

 


 

Παρακολουθούσα χθες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό της αλχημείες ενός συνταξιούχου και τις σοφιστείες ενός συναδέλφου οι οποίοι δεν 

 

Μανώλης Κοττάκης

 

αρκέστηκαν στην αναμφισβήτητη επικράτηση της Ν.Δ. στον πρώτο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, αλλά ήθελαν να κάνουν και αναγωγή σε επίπεδο εθνικών εκλογών, προκειμένου να ισχυριστούν ότι το ποσοστό της Ν.Δ. στις περιφερειακές εκλογές, όπως προκύπτει από τα αθροίσματα των υποψήφιων περιφερειαρχών, «πέταξε» στο 51%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ «έπεσε» στο 10%.

Και κατά συνέπεια, με βάση αυτό το εύρημα, «μηδενίστηκε το κοντέρ», σύμφωνα με το θεώρημα αγαπητού συναδέλφου, ο οποίος περιχαρής ανακοίνωσε στο κοινό ότι η δύναμη της ΝΔ. .δεν επηρεάστηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Το ακριβές είναι ότι οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος δεν επηρεάστηκαν από… το δικό του ξέσπασμα, όταν στο πρώτο 24ωρο μετά τον «Daniel» κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να έρθει άλλος, αν δεν μπορεί.

 

 https://www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.