Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Αισιόδοξη οτι θα είναι παρούσα στην αφετηρία της κούρσας των εκλογών

 


 

Βασιλόπιτα έκοψαν στην παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ .Με την επικεφαλης να εκφράζει την αισιοδοξία της οτι θα περάσουν την πόρτα του πρωτοδικείου στις 31 Αυγούστου  ( καταθέτοντας υποψηφιότητα )και θα συμμετέχουν και στις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2023

Διαβάστε την ανάρτηση της κ Παπαφωτίου

Ιδιαίτερη ημέρα για την ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων η χθεσινή.
--Κόψαμε την πίτα μας εν μέσω μελών και φίλων μας σε μία συνάντηση που εξέπεμψε μηνύματα κοινής αντίληψης για τον Δήμο Σερρών, ομόνοιας και συμπαράταξης, που είχε χαρά, χαμόγελα, αποδοχή, δύναμη αλλά και τυχερούς που κέρδισαν τα τέσσερα φλουριά και τα ισάριθμα βιβλία.
--------------------------------------------------
--Είμαστε -και είμαι και προσωπικά- υπερήφανοι για την Παράταξή μας.
--Με συνέπεια και επιμονή προτάξαμε στην θητεία μας το όραμα του προεκλογικού μας Προγράμματος, καταθέσαμε ρεαλιστικές προτάσεις, εμποδίσαμε αυθαιρεσίες, σταθήκαμε απέναντι στην αδιαφάνεια, στην κακοδιοίκηση, στην σπατάλη και στο βόλεμα των ημέτερων.
--Καταφέραμε και λύσαμε προβλήματα του Δήμου, τον θωρακίσαμε με θεσμικές δομές και δώσαμε μάχες για το δίκαιο και ωφέλιμο, μέσα σε ένα πολλές φορές τοξικό και ιδιοτελές κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
----------------------------------------------------
--Χθες, η παρουσία των φίλων της Παράταξης, μου έδωσε την ευκαιρία στον χαιρετισμό μου, να πω σε όλους τους ένα Ευχαριστώ για το πόσο σημαντικά συνετέλεσαν στην επιτυχία της θητείας μας.
--Οι συζητήσεις μας, οι παροτρύνσεις τους, τα προβλήματα που μας μετέφεραν από την πόλη, τις γειτονιές και τα χωριά μας, ηταν η ΕΜΠΝΕΥΣΗ και το ΚΙΝΗΤΡΟ για να δώσουμε νικηφόρες μάχες μέσα στα θεσμικά Όργανα.
Για εμένα προσωπικά, αποτέλεσαν ταυτόχρονα ΠΡΟΚΛΗΣΗ αλλά και κίνητρο της ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, με όλα τα επιβλαβή μηνύματα που στέλνει στους δημότες μία επιζήμια διοίκηση του Δήμου με ιδιοτελείς συμμάχους.
----------------------------------------------------
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που συνδημότες μας παίρνοντας το λόγο μίλησαν για την ΔΥΝΑΜΗ και την πορεία της. Ηταν συγκινητικά τα όσα ακούστηκαν. Ως επικεφαλής τους Ευχαριστώ, και εκ μέρους όλου του συνδυασμού και προσωπικά. Μεγάλη η τιμή.
----------------------------------------------------
Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων, διανύοντας τον τελευταίο χρόνο της θητείας της, κάνει θετικό απολογισμό.
Στην εκλογική χρονιά που ήδη περπατάμε, είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΔΥΝΑΤΟΙ.
===========================================



6 σχόλια:

  1. Και η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ; Βαρβάρα λαμβάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την Βαρβάρα; Η Παπαφωτίου από πιο χώρο προσέρχεται; Έχουμε παιδιά και αποπαιδια στο ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριάδνη καλή επιτυχία. Προχωρα αξίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αριάδνη δεν έχει μέλλον. Το ταβάνι της είναι το 5% και οι 30 άνθρωποι που είναι γύρω. Αν είχε δυναμική για παραπέρα θα το είχε ήδη κάνει. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν τραβάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι η Δήμαρχός μας. Μαζί σου και τιμή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αριάδνη μην ακούς κανέναν. Είσαι η καλύτερη όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.