Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Σέρρες : Ημερα αιμοδοσιας στον Ι.Ν Κοιμησεω Θεοτοκου (Παναγιτσα)


 

 

Με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης  κ.κ. Θεολόγου θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην ενορία  του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Σερρών «ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ» .

Η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα του Ιερού Ναού την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 από ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 13.00 το μεσημέρι, από συνεργείο του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Σε σχετική ανακοίνωση του υπευθύνου ιερέα του ναού πρωτ. Κωνσταντίνου Μαλάκου αναφέρονται τα εξής:

«Με χαρά λοιπόν την ημέρα αυτή σε περιμένουμε, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας, να έρθεις να προσφέρεις λίγο από το αίμα σου.

Δεν γνωρίζει ο καθένας μας πότε θα χρειαστεί λίγο αίμα. Γι’ αυτό ας δώσουμε σήμερα πρόθυμα για να βρούμε την ίδια συμπαράσταση όταν αύριο το χρειαστούμε.

Η τράπεζα Αίματος της Ενορίας μας είναι στη διάθεσή σου, αν χρειαστείς λίγο αίμα, όπως είναι και στην υπηρεσία του κάθε πάσχοντος συνανθρώπου μας. Γι’ αυτό κάθε χρόνο έχουμε χρέος να την στηρίζουμε και να την ενισχύουμε.

Και φέτος στο προσκλητήριο της Αγάπης, σε περιμένουμε να ‘ρθεις μαζί με κάποιον άλλον.

Η αγάπη μας, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τον Θεάνθρωπο που μας εξαγόρασε με το ΑΙΜΑ Του, είναι ανάγκη να γίνεται πράξη μέσα από αυτήν τη σημαντική  προσφορά μας

.

      Ευχόμαστε  με τις πρεσβείες της υπεραγίας Θεοτόκου ,ο Κύριος μας να σε ευλογεί και να σου χαρίζει υγεία , δύναμη φώτιση και πνευματική προκοπή».

 https://www.eproodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.