Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Ενοχλητική ελαφρότητα στην εκλογική διαδικασία

 


 

 

Με την ένταση των γεγονότων δεν είχαμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το φαινόμενο που παρατηρήσαμε στις φετινές αυτοδιοικητικές  εκλογές, όπου ένας μεγάλος αριθμός  υποψηφίων αισθάνθηκε την ανάγκη να  παραθέσει στα ψηφοδέλτια δίπλα στο όνομα του,  σε παρένθεση, το χαϊδευτικό του , το πως τον προσφωνούν οι φίλοι του.

Το φαινόμενο πήρε ενοχλητικές διαστάσεις και δείχνει μία ελαφρότητα που χαρακτηρίζει τις συμπεριφορές μας και μια γενικότερη υποχώρηση σοβαρότητας.

Μέχρι και τα παρατσούκλια με τα οποία είναι γνωστοί κάποιοι υποψήφιοι στα χωριά τους  είδαμε να φιγουράρουν εντός της διευκρινιστικής παρένθεσης.

Θεωρούν αλήθεια οι αγαπητοί υποψήφιοι ότι θα μπερδεύονταν οι πολίτες με το  κανονικό τους όνομα και  θα έχαναν τον σταυρό τους;

Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες εκλογές θα επικρατήσει στο ζήτημα αυτό η σοβαρότητα  που απαιτεί η εκλογική διαδικασία και δεν θα δούμε τις ενοχλητικές παρενθέσεις δίπλα στο όνομα υποψηφίων. Και ας είναι σίγουροι οι φίλοι υποψήφιοι ότι αν έχουν παραγάγει έργο ή έχουν μία αξιόλογη διαδρομή ζωής θα τους βρουν οι ψηφοφόροι και δεν πρόκειται να τους μπερδέψουν.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/

1 σχόλιο:

  1. Σας πείραξε που κάποιοι χωριαταραιοι βάλανε το παρατσούκλι τους στο ψηφοδέλτιο;Εδώ η άλλη έγινε και συνεχίζει να εκλέγεται με το επώνυμο του σκοτωμένου άντρα της και παρόλο που ξαναπαντρεύτηκε άλλον που έχει άλλο επώνυμο.Ασε που έγινε και υπουργός και υποψήφια αρχηγός κυβερνητικού κόμματος με το μικρό της (λέγε με Ντόρα)...Ο άλλος πάλι βγήκε ευρωβουλευτής βάζοντας σε παρένθεση υποκοριστικό που ήταν ίδιο με αυτό αρχηγού στρατού...Αλλά εκεί δεν πειράζει (ίδιος για την πρώτη)μην και τυχόν θίξουμε ονόματα και υπολήψεις.Υποκριτη αρθρογραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.