Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Οι Σύμμαχοι ¨¨είχαν και εσωτερικούς εχθρούς ¨¨

 


 

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της Συμμαχίας περι των ροζ ψηφοδελτίων και τα λοιπά που υποστηρίζουν για το αποτέλεσμα των εκλογών . Ο σμπίρος απομόνωσε το απόσπασμα  << ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, δηλαδή της ύπαρξης στην κάλπη ψηφοδελτίων του συνδυασμού της δύο (2) διαφορετικών χρωμάτων, ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΖ, που εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση!>> 

 Οπότε μεγάλο μέρος της ευθύνης για την ήττα έχουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξης που το βράδυ των εκλογών δεν ¨¨είδαν ¨¨ την μεγάλη διαφορά του χρώματος των ψηφοδελτίων (ήταν ορατή από απόσταση 15 μέτρων ) και δεν υπέβαλλαν ενστάσεις ακυρότητας των εν λόγω ψηφοδελτίων (στα εκλογικά τμήματα  που εντοπίστηκαν ).

Αν λοιπόν αντιδρούσαν οι αντιπρόσωποι της παράταξης τα επίμαχα ψηφοδέλτια θα είχαν ακυρωθεί και οι Σύμμαχοι θα κέρδιζαν τις εκλογές .

 


4 σχόλια:

  1. Εφοσον οι δικαστικοι αντιπροσωποι που ευμενως διακεινταν στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν διεκριναν διχρωμια δυο τινα συνεβησαν: α) ή πασχουν απο αχρωματοψια β) ή δεν διεκριναν την ανεπαισθητη διαφορα της χαρτομαζας η οποια ουδολως στοιχειοθετει παραβιαση της μυστικοτητας της ψηφοφοριας. Αρα λαμβανοντας τα γεγονοτα οδηγουμαστε στη δευτερη εκδοχη. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυροπουλε θα το ήθελες έτσι, αλλά δυστυχώς για σένα υπάρχει καραμπινατη παραβαση και για αλλά 5 χρόνια Συμμαχία θα έχουμε στον Δήμο. Θα το δεις.
      Το θέμα έχει τελειώσει.

      Διαγραφή
    2. Συμπαθέστατε σχολιαστή γιατί δεν εκφράζετε ΕΠΩΝΥΜΑ τη βεβαιότητά σας ή κρατάτε πισινή λόγω ανασφάλειας. Γ.Σ.

      Διαγραφή
  2. Φταίνε όλοι για την ήττα του Χρυσάφη, εκτός από τον ίδιο που είναι ο μοναδικός υπαιτιος της ήττας! Ναι τόση τοξικοτητα από αυτόν τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.