Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Οι Συμμαχοι παραμένουν εκτος πραγματικης πραγματικότητας

 


 

 

 Τρεις μέρες πέρασαν από τις εκλογές. Και φαίνεται οτι εκεί στην Συμμαχία δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Διαβάζω την ¨¨καραμέλα ¨¨ για οριακή ήττα με 37 ψήφους. Οχι σύντροφοι δεν είναι οριακή ήττα είναι συντριβή. Γιατι δήμαρχος Σερραίων πρέπει να γίνεται αυτός που κατά πρώτον απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των δημοτών που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στην πόλη των Σερρών .Και αυτό το εκλογικό σώμα σας γύρισε την πλάτη .

Ακούω όμως οτι υπάρχουν φωνές που θέτουν θέμα αλλαγής επικεφαλης της παράταξης .Σε μια προσπάθεια να επιρρίψουν όλη την ευθύνη της ήττας στον δήμαρχο .Δεν θα  μπούμε προς το παρόν στην ονοματολογία . Αλλά αυτοί που ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη  .Έχουν αναρωτηθεί ( πριν εκδηλώσουν την επιθυμία τους ) αν μπορούν να διαδεχθούν τον Αλέξανδρο Χρυσαφη , να μπορέσουν να κρατήσουν την παράταξη ενωμένη και συμπαγή μέχρι τις εκλογές του 2028 ???

Πιστεύουν οτι αρκεί να εξασφαλίσουν την πλειοψηφια από τους 13 δημοτικούς συμβούλους ???  

ΥΓ : Ας μην πιέζουν λοιπόν τις καταστάσεις , γιατι το μόνο που θα καταφέρουν είναι μέχρι την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού συμβουλίου να έχουν διαλυθεί. Και αν στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιων υπάρχει η σκέψη οτι θα ανεξαρτητοποιηθουν και θα βρουν την απέναντι πόρτα ανοιχτή να ξέρουν οτι αυτό δεν πρόκειται να γίνει . Αυτο το έργο παίχτηκε την προηγούμενη τετραετία  ως πολιτική φάρσα με τις μεταγραφές και ως τραγωδία στην κάλπη με την ετυμηγορία των δημοτών .

ΥΓ : Και ας αναζητήσουν τα αίτια της ήττας .Είναι σίγουροι οτι όλοι οι φίλοι τους τους στήριξαν ............................???? 


Συνεχίζεται


3 σχόλια:

  1. Άρα τα χωριά σαν να λέμε δίκαιο έχουν που θέλουν να γίνει Δήμος στο Σκούταρι. Γιατί αν ο δήμος Σερρών είναι από τον Οβά μέχρι την κοιλάδα να το πείτε και στον κόσμο να μην πηγαίνει να ψηφίζει άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ποιος σας είπε ότι οι Χωρικοί είναι αυτοί που καθορίζουν με το 17% που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία την τύχη ενός Δήμου ολόκληρου?
    Ποιος σας είπε ότι πέντε αγροτοπατέρες είναι ικανοί να φέρουν ότι το πολιτικό τους γραφείο τους προστάζει?
    Ποιος σας είπε ότι οι δημότες του μητροπολιτικού δήμου θα ανεχόταν τις αθλιότητες της περιφέρειας?
    Τωρα πλέον κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και οι αγροτοπατέρες και οι αργόμισθοι μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με 50 % επίσημη ανεργία στην πόλη των σερρών κανένας δήμαρχος και καμία δημοτική αρχη δεν μπορεί να σταθεί εαν δεν κάνει κάτι για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.