Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Η πόλη ¨¨μαυρισε ¨¨ τους Συμμάχους

 


 

 

 Το αποτέλεσμα στην πόλη των Σερρών ήταν καταστροφικό για την Συμμαχία Σερραίων . Οι Σερραιοι στην κυριολεξία ¨¨μαύρισαν ¨¨ την δημοτική αρχή .Και επειδη μαθαίνω οτι  είναι εξακολουθουν να παραμένουν έκπληκτοι και σοκαρισμενοι  με το αποτέλεσμα είναι μια ακομη απόδειξη οτι οι Σύμμαχοι είχαν χάσει την επαφη με την πραγματική πραγματικότητα εδω και πολύ καιρό.  

Σε σχέση με το 2019 η Συμμαχία στην πόλη των Σερρών απώλεσε 1686 ψήφους . Από 10.624 το 2019 έπεσε στους 8938 μείωση16%.

Αν πάρουμε ως βάση τους ψήφους που πήρε η παράταξη Φωτιάδη το 2019 7.580 η  παράταξη της κ Μητλιάγκα παρουσίασε αύξηση 49%  .Καθώς έλαβε 11285 ψήφους.

Τώρα αν κάποιοι εξακολουθούν να μιλούν για οριακή νίκη της κ Μητλιάγκα μένοντας στην διαφορά των 37 ψήφων . Δικαίωμα τους  ,έχουν πέντε χρόνια μπροστά τους να το ξανασκεφτούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.