Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Δημήτρης Νότας - Η χρηστή διοίκηση και ο σεβασμός απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες υπήρξε όρος απαράβατος για όλους μας

 


 

Το μήνυμα του δημάρχου Δημήτρη Νοτα προς τους δημότες .Στον απόηχο της τρίτης θητείας του στον δημαρχιακό θώκο 

Διαβάστε

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την Ψήφο σας, μας δώσατε Ισχυρή Εντολή να συνεχίσουμε να διοικούμε τον Δήμο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ για τρίτη συνεχόμενη δημοτική περίοδο. Η διαχρονική σας εμπιστοσύνη, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με Εντιμότητα, Ειλικρίνεια, και Ανιδιοτέλεια για τον τόπο που αγαπάμε.
 
🟪Η χρηστή διοίκηση και ο σεβασμός απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες υπήρξε όρος απαράβατος για όλους μας. Με τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον καθένα σας και την κοινωνία στο σύνολό της.
 
🟥Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας, δεν θα σας προδώσω ποτέ, θα είστε υπερήφανοι για την επιλογή σας να συστρατευθείτε με την παράταξη μας και με 'μένα προσωπικά, στον κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την συνεχή προσπάθεια δημιουργίας ενός Δήμου φιλικού, σύγχρονου και λειτουργικού, με υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών, χαμηλού κόστους, έναν ΔΗΜΟ αντάξιο του Ιστορικού ονόματός του ΕΘΝΙΚΟΥ μας ΗΡΩΑ.
 
🟧Τέλος θα ήταν παράλειψη μου εάν δεν ευχαριστούσα δημοσίως αυτή την υπέροχη ομάδα των Υποψηφίων Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι αγόγγυστα, όλη αυτήν την περίοδο εδώσαν την μάχη των εκλογών, και στέφθηκαν στην συνείδηση της κοινωνίας όλοι τους ΝΙΚΗΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.