Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Γιαννης Δεσποτιδης - Να είσαι αυτός που είσαι.

 


 

 

 Με αιχμές   το ευχαριστώ του Γιάννη Δεσποτιδη σε όσους και όσες τον τίμησαν με την ψήφο τους

Διαβάστε



 

“Δεν μπορεί να υπάρξει αποτυχία γι’ αυτόν που δεν έχει χάσει το κουράγιο του, τον χαρακτήρα του, τον αυτοσεβασμό του και την αυτοπεποίθησή του. Είναι ακόμα βασιλιάς.”

Orison Swet Marden

Αμερικανός συγγραφέας (1850-1924)

Ευχαριστώ θερμά τους Σερραίους δημότες που με τίμησαν με τον σταυρό προτίμησης τους, λυπάμαι που δεν θα τους εκπροσωπήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κι εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή.»

 

2 σχόλια:

  1. Μέσα σε μια τετραετία χάλασες ένα όνομα βαρύ για την πόλη των Σερρών. Σε πέταξαν από τον ΟΠΑΚΠΑ για χατίρι του "μια ζωή αντιπολίτευση" και αντί να βγεις και να μιλήσεις σώπασες.
    Μετά αντί να κάνεις μια δικιά σου παράταξη να κατέβεις για να καθαρίσει ο τόπος από αφερέγγυα άτομα ή να αποσυρθείς από την πολιτική έβαλες ξανά υποψήφιος με τον Χρυσάφη.
    Μεγάλα τα λάθη σου κι αυτά πληρώνεις. Τα γράφω με συμπάθια γιατί δεν είσαι κακός άνθρωπος, απλά το σάπιο πολιτικό σύστημα σε κατάπιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς πάλι χαρήκαμε πολύ που δεν θα ξαναπατήσετε το πόδι σας στο 9ο Δημοτικό Σχολείο ως Αντιδήμαρχος!
    Εκεί που τα κάνατε όλα άριστα και αποκαλούσατε "αχάριστους" τους κηδεμόνες που δεν άφηναν τα συνεργεία να δουλεύουν όλη μέρα με τα παιδιά μέσα στις τάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.