Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨΄Σανιδα πολιτικης σωτηριας ¨¨΄...το εκλογοδικείο

 


 

 Αν και την προηγούμενη εβδομάδα μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων της εκλογικής διαδικασίας στον δήμο Σερρών. Υπήρξε διαρροή οτι δεν θα υπάρξει προσφυγή στο εκλογοδικείο .Μαθαίνω οτι υπάρχει αλλαγή στάσης και οχι απλά τις τελευταιες ώρες ακούγεται οτι θα κατατεθεί η ένσταση κατά του αποτελέσματος. Αλλά στον κλειστό κύκλο της Συμμαχίας κυκλοφορεί η φήμη οτι θα κερδηθεί η εκλογή έστω και στην αίθουσα του δικαστηρίου .

Η όλη διαδικασία σε πρώτο βαθμό αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2024 .Ενω αν ο χαμένος προσφύγει σε δεύτερο βαθμο τότε θα ολοκληρωθεί το 2025 . 

Ειτε χάσουν είτε κερδίσουν οι Σύμμαχοι , ο δικαστικός αγώνας και ο χρόνος που θα δαπανηθεί εξασφαλίζουν στον επικεφαλης  .Χρόνο για να αντιμετωπίσει την εντος των τειχων αντιπολίτευση


4 σχόλια:

  1. Πόσο πιο χαμηλά ο επικεφαλής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θελουν να αποδεχθούν την ήττα τους. Τόσος εγωϊσμός και οίηση φαίνεται ξεκάθαρα. Δύσκολο πράγμα να χάνεις και να μην θελεις να το αποδεχτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ντροπή! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΞΕΦΤΥΛΑ!!!ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 2015 .ΜΗ ΒΡΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.