Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Τα πέντε ντέρμπι


 

 

 

 Σε ώρες μετράμε πλέον μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικες εκλογές .Η εικόνα αρχίζει να ξεκαθαρίζει σε κάποιους δήμους ενω σε άλλους οι γνώμες για το ποιος θα επικρατήσει διίστανται.

Στον δήμο Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλης  και οι Κώστας Μελίτος και Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος αναμετρώνται σε μια μάχη που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορι. Αλλά υπάρχει η βεβαιότητα οτι θα υπάρξει 2ος γύρος . Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και από τα τρία στρατόπεδα .Η διαφορά του δεύτερου με τον τρίτο θα είναι κάποιες  λίγες  εκατοντάδες ψήφοι .

Στον δήμο Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινος και Βανα Πλιάκου συναντώνται στην ρεβάνς των εκλογών του 2019 .Ο δήμαρχος δείχνει να έχει καλύψει το έδαφος και το παιχνίδι παίζεται πλεον στα ίσα.

Στον δήμο Ηράκλειας η πόλη της Ηράκλειας είναι αυτή που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Με τον Γιώργο Κουτσακη να έχει αυτη τη στιγμη ελαφρυ προβάδισμα  

Στον δήμο Νεας Ζίχνης  ο Παυλος Κομβολίδης έχει βάλει δύσκολα στον δήμαρχο Παντελη Μπόζη .Αλιστράτη , Γάζωρος , Δραβίσκος και Νεα Ζίχνη θα κρίνουν τον νικητη.

Στον δήμο Σιντικης  τα πάντα είναι ανοιχτά. Ο Ιωσηφ Παναγιωτης κραταει το κλειδί του τελικου αποτελέσματος .Αν το ποσοστο του ξεπεράσει το 15% θα έχουμε 2ο γύρο μεταξυ του Φώτη Δομουχτσιδη και του Γιώργου Τάτσιου. ΑΝ οχι θα έχουμε δήμαρχο από την Α Κυριακή . Το ποιος θα είναι ??? κάθε προβλεψη ειναι παρακινδυνευμένη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.