Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Το αποτέλεσμα θα στειλει πολιτικο μηνυμα

  


 

 

Η μητέρα των μαχών είναι οι εκλογές στον δήμο Σερρών. Και το αποτέλεσμα θα στείλει πολιτικό μήνυμα .

Αφού τα επιτελεία των κομμάτων  σε κεντρικό επίπεδο τον δήμο Σερρών θα τον συμπεριλάβουν στο συνολικό  πανελλαδικό αποτέλεσμα.Οταν θα μετρήσουν πόσους δήμους κέρδισαν .Οποτε σε περίπτωση νίκης της κ Μητλιάγκα. Μην σας παραξενέψει αν ο Νικος Ανδρουλάκης κάνει ειδική αναφορά στο αποτέλεσμα του δήμου Σερρών

4 σχόλια:

  1. Και φαντάζομαι, ότι θα συγχαρεί και τον συνονόματο του Νίκο, κάνοντας ειδική μνεία περί της καθοριστικής για το εκλογικό αποτέλεσμα συνδρομής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους! Ξεχωρίστε τις εθνικές από τις δημοτικές εκλογές. Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμμα. Δεν αλλάζει η κυβέρνηση. Ψηφίζουμε τα σωστά πρόσωπα που θα διοικησουν τον Δήμο μας. Άλλο οι εθνικές εκλογές και άλλο οι δημοτικές εκλογές.
    Εσείς στο Serresbomb είστε καθαρά ένα site της Νέας Δημοκρατίας (δικαίωμα σας και σεβαστό) και με αυτά που γράφετε προσπαθείτε έντεχνως να πείτε στου ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν κομματικά. Επαναλαμβάνω είναι δικαίωμα σας και σεβαστή η άποψη σας. Θα σας παρακαλούσα όμως να δώσετε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη άποψη, για αυτό ζητώ να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιχνίδι χάθηκε εδώ και καιρό. Η σαβουρα θα πάει στον πάτο. Δεν είμαστε όλοι οι νεοδημοκρατες ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρτυ θα κάνει το ΠΑΣΟΚ για τη νίκη του στο άνδρο της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.