Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ποιοι θα είναι ΕΝΤΟΣ δημοτικου συμβουλίου ????

 





Η ώρα της κρίσης και της κάλπης έφτασε και πλεον τον λόγο σε λίγες ώρεες θα τον έχουν οι πολίτες.

Πέραν της μάχης των δημάρχων υπάρχει και η μάχη του σταυρού των υποψηφίων .Σε ότι αφορά την παράταξη ΕΝΤΟΣ της κ Μητλιάγκα . Στην ΔΕ Σερρών ( πόλη ) όπου αν κερδίσει τις εκλογές θα εκλέξει 16 , αν χάσει θα εκλέξει 10 ή 11  μαζί με την επικεφαλης της παράταξης η μάχη είναι σκληρή . Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στην πόλη και τις δικές μας εκτιμήσεις δυνατά για την εκλογή παίζουν .Οι κκ Γάτσιος Σάκης , η κ Δρίγκα , η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  κ Παλάζη , ο κ Καδης , οι προερχόμενοι από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Παναγιώτης Γρηγοριαδης και Γιώργος Δούκας ο γιατρός κ Νάσος Παπαδόπουλος , κ Καρασουλτάνη , ο δικηγόρος κ Γιάντσιος .

Στην μάχη του σταυρού ομως ξεχωρίζουν  και οι νέοι υποψήφιοι κκ Κουφοτόλης , Πουλιάκας , η κ Μάγδα Μπάρμπα , η κ Σιουλα , ο πρόεδρος των οδοντιάτρων κ Φρυδας και η  επιχειρηματίας κ Δέσποινα Χατζηγαβριήλ










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.