Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Πολλοί οι Σύμμαχοι λίγες οι θέσεις - Ποιοι ¨¨ φλερτάρουν ¨¨¨ με τις 16 θέσεις

 


 

Πολλοί μαζευτήκαν στην Συμμαχία και οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν με την παράταξη σε ότι αφορά την πόλη των Σερρών θα είναι 16 σε περίπτωση νίκης και 10 ή 11 σε περίπτωση ήττας.

Από τους παλιούς ( εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ) .Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζογλου .οι αντιδήμαρχοι κκ Μισιρλης ,Πάνου,Νυχτοπατης και Δεσποτιδης .Σύμφωνα τα όσα ακούγονται θα κερδίσουν την επανεκλογή τους . Οι δύο αντιδήμαρχοι  προερχόμενοι από τηνΦ.Ε Σκουτάρεως κκ Καρακολιδης και Μερετουδης ακούγεται ότι θα είναι στην δεκαεξαδα. Από κει και μετά Κώστας Ιντος ,Γιώργος Ματθαίου,Γιώργος Ταϊρής ,Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και Σάββας Ρίζος θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την θέση τους στο νέο δημοτικό συμβούλιο.Ερωτηματικο οι μεταγραφές για το πόσο ψηλά θα φτάσουν .Βασίλης Χρυσανθιδης .Σταλακτη Ηλιοπούλου από την παράταξη Φωτιάδη , Ηλίας Γκότσης ,Παύλος Μυστακίδης και Παντελής Χραπας από την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων .Θα πρέπει να κυνηγήσουν τον σταυρό σε ένα ξένο για αυτούς εκλογικό σώμα.Και να μπορέσουν να πείσουν τους δικούς τους ψηφοφόρους να τους ακολουθήσουν στην Συμμαχία.

Όμως υπάρχουν και οι νέοι που είναι ωραίοι .Ο Δημήτρης Τσολάκης , η πρόεδρος των εκπαιδευτικών κ Ζαπάρα , ο επιχειρηματίας κ Αβδελας .ο κ Δημήτρης Μουρατίδης και ο Mr Cityzen Χαράλαμπος Τσιλιακουδης











81. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΣΕΡΡΩΝ)

87. ΧΡΑΠΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΣΕΡΡΩΝ)
88. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΣΕΡΡΩΝ)
89. ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΣΕΡΡ
ΩΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.