Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Τάσος Χανλίογλου :Καιρός είναι να αφήσεις εσύ και η ομάδα σου τα μολύβια κάτω

 


 

Είναι καιρός να τα μαζεύεις και να ετοιμάζεσαι να μπεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως έλεγε πριν χρόνια ο αείμνηστος Ανδρέας. 

Βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να διαβάζεις, στα σκοτεινά, αποσπάσματα της δικής σου προσωπικής ιστορίας της αδιανόητης διακυβέρνησης μιας πόλεως την οποία σου παραδώσαμε αμείβοντάς σε και την οποία τσαλαπάτησες δια των πράξεων και λεγομένων σου.


Και να είσαι βέβαιος ότι το υπόλοιπο του βίου σου δεν θα φτάσει να ξαναζείς μόνος σου πλέον τα όσα έπραξες ή τα όσα δεν έπραξες.

 Καιρός είναι να αφήσεις εσύ και η ομάδα  που δημιούργησες στο αυτοκινητοδρόμιο τα μολύβια κάτω και τα υπόλοιπα έγγραφα και να παραμείνετε απλοί θεατές για όσο σας δίνει το δικαίωμα ο νόμος.


Όπως βλέπεις εμείς οι Δημότες είμαστε υπέρ το δέον δημοκρατικοί και υπερασπιστές των νόμων. 

Θα δούμε στο μέλλον αν και εσείς κάνατε το ίδιο στην θητεία σας ως
Δήμαρχος και πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου. 

Επίσης να εγκαταλείψετε την θέση σας με την ιδιότητα του λογιστού επί 25 χρόνια (έλεος) με τις ευλογίες πολλών προέδρων, πολλοί εκ των οποίων αύξαναν την αμοιβή σας κατά πως τους βόλευε ίσως ως μια μορφή ανταπόδοσης για όταν στο μέλλον θα  καταλάμβανες τον Δημαρχιακόν θώκον.


Δεν μιλώ αόριστα καθώς για όλους έχω ονόματα και αποδεικτικά. Εμείς οι Δημότες θα προτείνουμε την θέση σου να αναλάβουν νέα παιδιά από τα τόσα που αποφοιτούν από το τμήμα λογιστών και διοίκησης επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου των Σερρών.


Πρώτον να αμείψουμε και άλλους και δεύτερον να αποτελέσει το αυτοκινητοδρόμιο έναν ανοιχτό μικρόκοσμο (και όχι περίκλειστο μέχρι τα σήμερα) απόλυτα διδαχτικό. Αρκετά σε αμείψαμε τόσα χρόνια. 

Για λίγα τιμολόγια και ανύπαρκτο (από πληροφορίες) μισθολόγιο
δεν μας είναι απαραίτητος λογιστής των 300 ευρωων τον μήνα φθάνοντας επί
συγκεκριμένου γνωστού Προέδρου μέχρι και τα 500 όταν διατεινόσουνα σε κάθε μου  προσωπική αναφορά περί των όσων συνέβαιναν και εσύ μου απαντούσες ότι δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένας απλός λογιστής. 

Εεεεεε λοιπόν αν ένας απλός λογιστής αμειβόταν με 50 ευρωα τον μήνα θα έλεγε και ευχαριστώ. Και μην μου πεις ότι είναι ΑΕ.


Στο χέρι σας ήταν όπως και των προέδρων. Μια ολάκερη περιουσία καρπώθηκες για το τίποτα. Αν δήλωνες οικονομολόγος, που θα γελούσε και το παρδαλόν ερίφιον, ίσως να τα δικαιολογούσαμε. 

Ελπίζω η Νέα σε όλα Δήμαρχος ( ηλικιακά, φύλου, και προγράμματος) κυρία Μητλιάγκα την οποία συγχαίρω και της εύχομαι καλό κουράγιο για ότι έχει μπροστά της να διαβάζει τα άρθρα μου, τα οποία απηχούν θέσεις Δημοτών.


Τάσος Χανλίογλου

3 σχόλια:

  1. Μπες στο χρονοντουλαπο κι εσύ επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάσο συνέχισε να τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πιστεύεις πως δίνει σημασία κανείς σ αυτά που γράφεις κάνεις λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.