Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Ο Δήμος δεν είναι λάφυρο

 


 

 

 Παρέμβαση για τη μετεκλογική συμπεριφορά που επιδεικνύουν νέοι άνθρωποι του  περιβάλλοντος του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Σιντικής Γ. Τάτσιου θεώρησε ότι πρέπει να  κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος  στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου Ι. Παναγιωτίδης.

Αφορμή στάθηκε το ποταπό περιεχόμενο ανάρτησης υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γ. Τάτσιου που  υιοθέτησαν με Like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλη του συνδυασμού του νέου δημάρχου Σιντικής.

 Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτίδης έγραψε:

Παρακολουθώ με ανησυχία και θλίψη νέοι άνθρωποι που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν το «νέο» να ρίχνουν με τις βίντεο-αναρτήσεις τους στο φβ το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου σε επίπεδα πεζοδρομίου βγάζοντας τα απωθημένα τους!!

Αντί να αισθάνονται δέος από το βάρος ανάληψης της ευθύνης της διοίκησης του δήμου εκδηλώνουν αδικαιολόγητες συμπεριφορές σαν να ήταν μόνο η νίκη αυτοσκοπός εκδηλώνοντας προσωπικές τους ίσως εσωτερικές αδυναμίες!!

Ελπίζω πως μόλις περάσει ο ενθουσιασμός του αποτελέσματος θα αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης και θα συνέλθουν !!Ο Δήμος δεν είναι λάφυρο !!

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!!!

Σ..Σ. Θέλουμε να πιστέψουμε ότι το περιεχόμενο τέτοιων αναρτήσεων και τα Like που απολαμβάνουν  δεν βρίσκουν σύμφωνο τον  δήμαρχο Γ. Τάτσιο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.