Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Το πρώτο ανάθεμα ¨¨ στον Βασίλη Χρυσανθίδη

 


 

 

 

 Άρχισε η ενδοσκόπηση στους Συμμάχους προκειμένου να βρουν τι έφταιξε για την ήττα τους .Ένας από τους υπαίτιους της ήττας είναι ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χρυσανθίδης. Δεν είναι συμπέρασμα δικό μας .Αλλα κάποιων εξ των μελών της Συμμαχίας οι οποίοι κατέθεσαν την παραπάνω άποψη στην πρώτη μετεκλογική μάζωξη της Συμμαχίας .

Πολλάκις έχουμε ασκήσει κριτική στον κ Χρυσανθίδη. Αλλά να προσπαθούν κάποιοι να του φορτώσουν τα δικά τους λάθη . Ειναι μια βολική ( για πολλούς  ) ερμηνεια του εκλογικου αποτελέσματος.

Ο κ Χρυσανθίδης δεν πήγε απρόσκλητος στην Συμμαχία. Κάποιοι έπεσαν στα πόδια του ζητώντας του να προσχωρήσει στην παράταξη. Και όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του και ο διορισμός του ως αντιδήμαρχος. Που ήταν όλοι αυτοι που σήμερα τον κατηγορούν οτι η προσχώρηση του έβλαψε την Συμμαχία να αντιδράσουν. Εδώ αντιδήμαρχος δέχτηκε να καρατομηθεί για να βρεθει θέση για τον κ Χρυσανθίδη. Άλλος παραιτήθηκε από την οικονομική επιτροπή να μπει ο  αντιδήμαρχος. Ενώ ουδείς διαφώνησε οταν ορίστηκε αντιπρόεδρος στον ΟΠΑΚΠΑ .

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕ!!!ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΓΙΑ..Ο ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σερραϊκός λαός μίλησε! Τα απολιθώματα στην ιστορία...
    Αλλαγή τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.