Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨Κάποιος να τους μαζέψει ¨¨ Δήμαρχε


 

 

 

 Η ευπρέπεια οι χαμηλοί τόνοι , ο ήπιος πολιτικός λόγος και ο πολιτικός πολιτισμός ήταν τα στοιχεία με τα οποία πορευτηκε η κ Μητλιάγκα σε όλη την προεκλογική περίοδο .Και αν θέλετε ( και λόγω και της οριακής διαφοράς ) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην νίκη της .

Τα ίδια χαρακτηριστικά διακρίνουμε οτι υπάρχουν και την επόμενη των εκλογών .Όμως από τον δρόμο που χάραξε η δήμαρχος. Φαίνεται οτι έχουν αρχίσει να παρεκκλίνουν κάποια από τα μέλη της παράταξης της .Οι οποίοι πιθανόν έμειναν στην προεκλογική περίοδο και συνεχίζουν να έχουν τα δάχτυλο σηκωμένο και να ξιφουλκούν κατά πάντων. Πλέον θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις. Γιατι από δω και πέρα θα κριθείτε για το τι θα κάνετε και όχι για το τι δεν έκαναν οι προκάτοχοι σας . Για τους οποίους αποφάνθηκε ο Σερραικος λαος στην κάλπη  

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τις σοφές παραινέσεις.
    Πού να τα σκεφτούν αυτά, μόνα τους τα χαϊβανάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρώτη κυρία ας μαζέψει την μανδάμ όσο είναι καιρός γιατί θα της κάνει τη ζωή δύσκολη.Ηδη το καπελωμα ξεκίνησε προεκλογικά.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την μανδαμ την βλεπω αντιδημαρχο καθαριοτητας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου έτυχε προσωπικά,άτομο που ήτανε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Βαρβάρα, σήμερα στην πόλη οι εκφράσεις του να μην αναφερθώ,είναι λυπηρό 4 μέρες μετά τις εκλογές ορισμένα άτομα να φέρονται με αυτόν τον τρόπο και να βρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.