Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Σέρρες : Κλειστό επ' αόριστον το γήπεδο

 

 

 

 

Παρά το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός έχει ήδη δώσει δύο παιχνίδια στο γήπεδό του στις Σέρρες, από την αρμόδια αρχή αποφασίστηκε πως υπάρχει θέμα στατικότητας στην θύρα 6, όσο και στο στέγαστρο των επισήμων κάτι που σημαίνει πως είναι ακατάλληλο και θα μείνει κλειστό επ’ αόριστον.

Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες έπειτα από τα έργα που έγιναν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, οι πρώτοι αγώνες του Πανσερραϊκού δόθηκαν σε ουδέτερο γήπεδο και μόνο τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία έγιναν στον Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. 

 Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει κοντά στην αναβολή τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (21/10). 

 https://www.enikos.gr

 



5 σχόλια:

  1. Χαχαχα! Θα παραδώσει ο χρυσαφης τίποτα ανοιχτό ή θα κλείσουν μέχρι και το δημαρχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο χρυσανθιδης έλεγε ότι είναι κόσμημα το γήπεδο. Τελικά ετοιμόρροπο είναι; Ψέματα μας έλεγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λιγότερο επικίνδυνοι οι τοπικοί άρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παρέμβει εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δόξα και τιμή στον/στην Δήμαρχο που θα γκρεμίσει αυτό το κουφάρι που κατήντησε τρύπιος κουμπαράς! Κι ας ξεπεράσουμε αυτήν την αλλεργία των κατεδαφίσεων... Κάποια πράγματα πρέπει να γκρεμίζονται... Η πόλη ασφυκτιά στο κέντρο❗️
    -
    Για τους ειδήμονες της παρούσας δημοτικής αρχής ας τους μαζέψει κανένας υπεύθυνος γιατί μας ζάλσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.