Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Η απορία της ημέρας ; Το πόρισμα για την ΚΕΔΗΣ το διαβάσατε ????

 


 

 Δεν ξέρουμε αν η υποψήφια δήμαρχος κ Μητλιάγκα ολοκλήρωσε την ανάγνωση του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου για τα οικονομικά πεπραγμένα της ΚΕΔΗΣ . Καθώς πριν από τρεις μήνες μιλώντας στην Ελένη Μωραιτη είχε πει οτι είναι πολυσέλιδο και δεν είχε βρει τον χρόνο να το μελετήσει .Βέβαια το Δ.Σ της ΚΕΔΗΣ σε εφαρμογή του πορίσματος προχώρησε στον καταλογισμο των ποσών που θα πρέπει να επιστρέψουν όσοι σύμφωνα με το πόρισμα κακώς λάμβαναν επιδόματα και αποζημιώσεις  , βέβαια τα ποσά έχουν περικοπεί στο ένα τρίτο απο το αρχικο καταλογισθεν ποσο .

Η υποψήφια δήμαρχος θα τοποθετηθεί επι του θέματος ??? 

Η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη που είναι και υποψήφια με την παράταξη ΕΝΤΟΣ .Θα ενημερώσει τους Σερραίους αν τελικά τήρησε την δημόσια δέσμευση της οτι θα επιστρέψει το ποσό που έλαβε ως αποζημίωση ???

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη αλλά έτσι όπως το γράφετε είναι λες και η αμαρτία πάει στην κ. Μητλιαγκα κι όχι στον χρυσαφη. Δηλαδή κάπου ώπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.