Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Καλες οι ιστοριες απο το παρελθον αλλα να περασουμε στο παρον

 


 

 Νέο πόνημα του κ Τάσου Χανλιογλου .Αυτή τη φορά με την πρόταση για διοργάνωση έκθεσης στην οδο Μεραρχίας και της αντιμετώπισης που έτυχε από την δημοτική αρχη Αγγελίδη. Φάουλ η  εκτενή αναφορά του στον τρόπο που ισχυρίζεται οτι του φέρθηκε ο εκλιπών ( σήμερα )  πρόεδρος του τότε δημοτικου συμβουλίου κ Αραμπατζης

Σεβασμός στους νεκρούς κ Χανλιογλου . Και ειδικά για ανθρώπους που κατά στα χρόνια  που υπηρέτησαν την  τοπική αυτοδιοίκηση .Έλαμψαν με τον ακέραιο χαρακτήρα τους

Το αφήγημα του κ Χανλίογλου

 

Δημοτικό Συμβούλιο, κατ' ευφημισμόν, το ονομάζουν.  Οι αριστεροί, οι δεξιοί και εμείς οι ορεινοί όλοι στις θέσεις μας. Κάτι σε ιερά εξέταση μου έμοιαζε με μένα να κινδυνεύω να καώ στην πυρά.

Κατά της 24.00 όσο όλοι και όλες βρίσκονταν  στα πρόθυρα του ύπνου, ήρθε και η σειρά μου. Την οδό Μεραρχίας ζητούσα για εκδήλωση/θεσμό καθώς ο κ. Αγγελίδης αρνήθηκε κάτω από το βάρος απειλών «μαύρων γάτων» (υποθέτω) και μετά την απαιτηθείσα ακρόαση στο Δημοτικό Συμβούλιο τώρα έπρεπε να πείσω την ομήγυρη.

Η εισήγηση έγινε υπό του κ. Χρήστου Γρηγοριάδη και σε όλους και όλες του συμβουλίου είχα μοιρασμένο το υλικό του αιτήματός μου. Ξαφνικά ο κ.Αγγελίδης απρόοπτα αποχώρησε μόλις άρχισα την ενημέρωση αφήνοντας στο πόδι του τον έτερο «εκτελεστή» ιδεών, μετά την μεγαλειότητά του. Χωρίς να διαβάσει ή να ακούσει τίποτα ο κ. Γκότσης  αποφάσισε έτσι στο ξεκούδουνο, ότι αυτό που ζητούσα θα αποτελούσε εμπόδιο στους πεζούς. Τόσο κατάλαβε ο εντεταλμένος.

 Όσο εξηγούσα,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθούσε να με διακόψει. Τελικά του διαμήνυσα ότι μόνον αν με πάρει σηκωτό η φρουρά θα με σταματήσει. Απαράδεκτη αντιδημοκρατική συμπεριφορά από τον κ. Αραμπατζή Θ, μεταστάς θα μου πείτε, και εγώ θα ισχυριστώ ότι Telling stories. 

Μετά τον απερχόμενο Δήμαρχο αναγκάστηκα να  απευθυνθώ  στον επερχόμενο κ.κ.κ. Χρυσάφη Αλέξανδρο ο οποίος και αυτός προσετέθη  ως τέταρτος «εκτελεστής ιδεών»    ( Αγγελίδης, Αραμπατζής, Γκότσης)  αφήνοντας  να κείτεται νεκρή η ιδέα και όπως ο απερχόμενος κ. Αγγελίδης έτσι και ο κ.Χρυσάφης αντί των ανέξοδων (για τον Δήμο) εκδηλώσεων επιδόθηκε έκτοτε στο αλόγιστο ξόδεμα.

Σημείωση: Είναι καιρός νομίζω εμείς οι Δημότες με ότι Δημοκρατικό μας παρασχέθηκε να φροντίσουμε να σταματήσει η γνωστή πρακτική του ξοδέματος καθώς από τον ιδρώτα μας προέρχεται.

Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.