Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : ’Γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια‘’

 






Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;
‘’Γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια‘’
 
Γράφει ο Νίκος Κουφοτόλης
Υποψήφιος δημοτικος Σύμβουλος με την παράταξη ΕΝΤΟΣ 
Βαρβαρα Μητλιάγκα
 
Είμαστε όλοι ίσοι, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους
Πρόσφατα το Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 16 εργαζομένων που είχαν προσληφθεί με τη γνωστή διαδικασία covid στο Δήμο Σερρών, παίρνουμε όποιον γουστάρουμε και λογαριασμό σε κανέναν δεν δίνουμε , με αποτέλεσμα να απολυθούν άμεσα. 
 
Στην πλειοψηφία τους, γόνοι επωνύμων υποψηφίων της σημερινής δημοτικής αρχής, συνεργάτες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και γνήσιοι υποψήφιοι στης Συμμαχίας Σερραίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
 
Ορισμένοι εξ αυτών αποδεδειγμένα ήταν εξαιρετικοί στα καθήκοντα τους.
Αλλά όπως σοφά λέγεται ‘’είμαστε όλοι ίσοι, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους. 
 
Αν έχεις ‘’ μπάρμπα στην Κορώνη’’ δηλαδή όλοι είχαν μπάρμπα αλλά κάποια είχε μεγαλύτερο συμμαχικό μπάρμπα, κινήθηκαν τάχιστα διαδικασίες νόμιμες φυσικά για να εξασφαλιστεί έστω και για ένα δίμηνο η προσωρινή εργασία της.
 
Αν υπήρχαν διαθέσιμα κονδύλια στον προϋπολογισμό του Δήμου Σερρών, θα το είχαν προγραμματίσει και για τους άλλους, έτσι ώστε όλοι τους να περάσουν ένα δίμηνο ακόμη, με το μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει… αλλά φτώχεια καταραμένη. Μας έφαγαν τα χρυσάνθεμα. 
 
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση μιας εργαζόμενης καθαριότητας από τους 20 διμηνίτες που είχαν προσληφθεί για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών διαδικασιών, ένα μήνα πριν την προκήρυξη των εκλογών και η λύση βρέθηκε. 
 
Άμεση πρόσληψη στη κενή θέση που ελευθερώθηκε, στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Σερρών, ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων. 
 
Αυτό το με κατεπείγουσες διαδικασίες , ασχολίαστο, είναι η αγαπημένη συνήθεια της διοικητικής ανεπάρκειας. 
 
Τώρα στο ερώτημα γιατί αυτή και όχι οι άλλοι, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη συμμαχική. 
 
Όχι και να μας πούνε, αυτοί που βολέψαμε τι θα κάνουμε … ότι θέλουμε θα κάνουμε.
 
….Αρκεί να μην μάθει ο κόσμος, ότι αν απορριφθεί ξανά η νέα προσπάθεια αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών, θα μας κλαίνε και οι ρέγκες.

1 σχόλιο:

  1. Ρε Νίκο, ηρέμησε και λίγο με τα πύρινα άρθρα σου, κατά του Δημάρχου.
    Αν σε είχε κάνει Γενικό Διευθυντή, όπως ήθελες, θα τον παίνευες καθημερινά τώρα....
    Είναι γνωστά λίγο πολύ τι γίνεται σε όλους τους Δήμους και τα ίδια θα έκανε και η Βαρβάρα και εσύ, αν υπήρχε περίπτωση να αναλάβετε κάποια μέρα στο απώτερο μέλλον την διακυβέρνηση του Δήμου.
    Για αυτές τις εκλογές πάντως αποκλείεται να συμβεί και μην παίξεις στοίχημα, γιατί θα το χάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.