Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του Πεθελινού

 




Το αύριο της Ελληνικής κωπηλασίας βρέθηκε στη λίμνη του Πεθελινού στους  διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ», με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Στους αγώνες κωπηλασίας «Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά» πήραν μέρος 111 αθλητές από ομίλους της Θεσσαλονίκης, της Λήμνου, των Γιαννιτσών, της Κοζάνης, της Κατερίνης κ.α οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 10 διαφορετικά αγωνίσματα υψηλού συναγωνισμού.

Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του Πεθελινού

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα εδώ στον Πεθελινό. Είναι ένα μέρος που το πονάω και το αγαπάω γιατί ήμουν κι εγώ  μαζί με τους ανθρώπους που ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που ανθίζει και το διαπιστώνει όποιος έρχεται εδώ. Πιστεύω ότι η εξέλιξη στο κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού θα είναι ακόμα καλύτερη. Υπάρχει βοήθεια από τους τοπικούς άρχοντες ενώ η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.  Το μέρος είναι καλό κι έτσι ξεκίνησε. Χρειάζονται όμως περισσότερες υποδομές, περισσότερη δουλειά. Πρέπει να πέσουν κάποια χρήματα, κυρίως από την Περιφέρεια, γιατί τέτοιου είδους έργα, όπως διαπλάτυνση  καναλιών είναι της Περιφέρειας και υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα ΕΣΠΑ, τα οποία μπορούν να διεκδικηθούν και να έχουμε μεγάλη επιτυχία», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας, τονίζοντας ότι αν γίνουν αυτά τα έργα θα φιλοξενήσει η περιοχή μεγάλους αγώνες αλλά και την προετοιμασία Εθνικών ομάδων από τη Βόρεια Ευρώπη.

Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του Πεθελινού
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας με τον πρόεδρο του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ», Σταμάτη Σουλαρίκα, και τον Αντιπρόεδρο Θεοδόση Κρέτση.

 
Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του Πεθελινού

Ο κ. Βράμπας μίλησε για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο του «Κερκινίτι» από τον προπονητή Βασίλη Τσανταρλιώτη ενώ ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Σερραϊκού συλλόγου Θεοδόσης Κρέτσης υπογράμμισε ότι η λίμνη του Πεθελινού μπορεί να συνδυάσει αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως αυτή που έγινε στις 30 Αυγούστου. «Μέσα στον κάμπο των Σερρών υπάρχει κωπηλασία» είπε ο κ. Κρέτσης.

Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του Πεθελινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.