Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αβραμάκης : Διπλο ατόπημα των Σερραιων δημοσιογράφων

 


 

Νέος γύρος στην αντιπαράθεση του πρώην βουλευτή του Σύριζα Λευτέρη Αβραμακη με τους Σερραιους δημοσιογράφους. 

Ο πρώην βουλευτής επανέρχεται και απαντά στην ανακοίνωση των εκπροσώπων του τύπου κάνοντας λόγο για διπλό ατόπημα

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΑΚΗ

Διάβασα με ενδιαφέρον την ανακοίνωση των σερραίων δημοσιογράφων. Αφού τους ευχαριστήσω που μου έκαναν την τιμή να ασχοληθούν μαζί μου, θα ρωτήσω ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετεί και που στοχεύει η αναφορά στο πρόσωπό μου στην ανακοίνωσή τους μαζί με έτερο πρόσωπο ?
 
 γιατί με τσουβαλιάζουν στην επιστολή τους μαζί με τον κ.Τάτσιο ? 
 
Συμφωνώ μαζί τους ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, όπως και όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι , μακριά από εμένα η λογική του τσουβαλιάσματος, όμως γιατί οι ίδιοι κάνουν αυτό που κατηγορούν? 
Στην ανακοίνωσή τους υπέπεσαν σε ένα διπλό ατόπημα, πρώτον αναφέρουν με προσβλητικό τρόπο που υποδηλώνει απαξία ότι δεν έχει αξία τι λέγεται, αλλά ποιός το λέει(τι θέλει να πει και τι υπαινίσσεται άραγε ο συντάκτης του κειμένου)?
 και δεύτερον δεν αρκέστηκαν στην καταγγελία των λεγομένων μου αλλά προχώρησαν με στοιχεία πολιτικής κριτικής σε αυθαίρετα συμπεράσματα περί πικρίας μου για το εκλογικό αποτέλεσμα και μεταβίβασης της ευθύνης από μέρους μου στους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα, από που προκύπτει αυτό?
 και το τερμάτισαν ερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ως αποτέλεμα της ψήφου του θυμόσοφου λαού(άραγε ξέρουν τι έγινε όλη την προεκλογική περίοδο , πως πήγε στην κάλπη και πως ψήφισε ο κόσμος για να βγει αυτό το οριακό αποτέλεμα των 100 ψήφων που καταγράφηκε στις κάλπες ) ? 
 
Άραγε διάβασαν όλοι τι υπέγραψαν?
 
 Στην ουσία η αλήθεια είναι πως κάποιοι λίγοι ευτυχώς εξ αυτών που υπογράφουν την επιστολή, το όνομα μου το χρησιμοποιούν ή το αναφέρουν για πρώτη φορά σε συτή την ανακοίνωση μετά από 4 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας . 
 
Κατανοώ ότι η δημοσιογραφία στην περιφέρεια του χώρας είναι μία δύσκολη δουλειά και γίνεται υπό αντίξοες συνθήκες και με πενιχρές αποδοχές για το σύνολο των εργαζομένων, όμως πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων και στις Σερρες ασκούν τα καθήκοντα τους με ήθος, επαγγελματισμό και ευσυνειδησία 
 
Όπως και να έχει προς άρση παρεξηγήσεων τους περισσότερους από τους υπογράφοντες την ανακοίνωση, τους εκτιμώ και έχω μία πολύ καλή σχέση και συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια μαζί τους, και μάλιστα κάποιους(ες) τους ξεχωρίζω για τον χαρακτήρα και τη δουλειά τους . 
 
Φυσικά πάντα θα υπάρχουν οι ελάχιστες εξαιρέσεις και οι ξεχωριστές περιπτώσεις εμπαθών ανθρώπων και ολίγιστων δημοσιογράφων.

3 σχόλια:

  1. Χθες στο Δίκτυο πάντως τον "καθάρισαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σάιτ του ανεξάρτητου τον Αβραμακη τον δίνει αυτό που του αξίζει. Αν μιλούσαν Λευτέρη η δημοσιογράφοι, δεν θα έβγαινες βουλευτής ούτε την πρώτη φορά.
    Και σε αυτές τις εκλογές πάλι προστατευμένος ήσουν. Κανείς δεν σε κατηγόρησε. Μόνος σου έχασες γιατί ήσουν λίγος ή να πω ορθότερα. "Ο Καρπουχτσης ήταν καλύτερος από εσένα." Ο κόσμος το κατάλαβε και σε έβαλε στην θέση που αξίζεις.αποδεξουτο και μην παραπονιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχασε τον βουλευτικό μισθό ο Λευτέρης και έχει σαλτάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.