Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Νόμιμο ΝΑΙ ...ηθικό ????


 
 
 
 
 Το ερώτημα αν είναι ηθικό ένας υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Σερραιων να ¨¨παίρνει ¨¨ δουλειά από τον δήμο και μάλιστα με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.Θέτει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΕΝΤΟΣ κ Κουφοτόλης
 
 
 Η τοποθέτηση του κ Κουφοτόλη
 
 
Η χρεοκοπία ενός μοντέλου διοίκησης στο Δήμο Σερρών.
Έντονα καιρικά φαινόμενα 23 Ιουλίου 2023.
ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 15 Σεπτεμβρίου 2023.
Απευθείας ανάθεσης 15.872 € (νόμιμη φυσικά) επείγουσας και έκτακτης παροχής, " ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΌ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. σε εμπειροτέχνη Μετσικάρη Άγγελο του Γεωργίου...
Υποψήφιος για τη Συμμαχία Σερραίων στη Δημοτική Κοινότητα Ορεινής
Μετσικάρης Γεώργιος του Αγγέλου.
Οι απευθείας αναθέσεις, είναι μια νόμιμη διαδικασία βάσει του θεσμικού πλαισίου.
Η απευθείας ανάθεση ‘’θυσιάζει ‘’ με τις εκπτώσεις που προκύπτουν μέσα από τη διαδικασία του διαγωνισμού, αλλά κερδίζει πολύτιμο χρόνο για την υλοποίηση έργων.
Αυτό το κερδίζει ΄΄πολύτιμο χρόνο ''..... και για άλλα πολλά..
Συνεχίζεται...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Συμμαχία Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ 5. ΜΕΤΣΙΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ"
 
 

 Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο

2 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ απευθείας αναθεσεων στον Δήμο Σερρών. Είναι ο πρωταθλητής και βασιλιάς των απευθείας αναθεσεων. Ρωτήστε και τον ψευτοθοδωρο του Χρυσάφη, τον Μισιρλη και θα σας πει " όλη την αλήθεια".
    Ηθικό; Τι είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι ηθικό αν και νόμιμο να παίρνει απευθείας ανάθεση ο σύζυγος της γενικής διευθύντριας της ΚΕΔΗΣ;
    ΤΑ προσχήματα κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.