Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Στεργ. Νικητοπουλος - Για έναν Δήμο μπροστάρη στους αγώνες για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας.

 


 
 
Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η 1η σύσκεψη μας στο Νέο Σκοπό στο "Σοκολατίνο". 
 
Ομιλία έκανε ο Στέργιος Νικητόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, όπου έθιξε ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και τον τόπο, ανοίγοντας τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο. 
 
Επίσης, χαιρετισμό απεύθυνε ο Θοδωρής Σταϊκόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Σερρών, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ερχόμενη απεργία της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. 
 
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και έγιναν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και από άλλους δημότες. Στη συζήτηση απασχόλησαν θέματα όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, το περιβάλλον και η προστασία του, οι δομές που αφορούν την φροντίδα παιδιών, η κατάσταση στα σχολεία κ.α., αλλά και το πως θα προσπαθήσουμε από καλύτερη θέση να δώσουμε αγώνες και μάχες στην τοπική κοινωνία. 
 
Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα μας για τη συνέχεια της μάχης που έχουμε να δώσουμε μπροστά στις εκλογές στις 8 του Οκτώβρη.
 
 Από αυτή μας την συνάντηση φάνηκαν και εκφράστηκαν δυνατότητες μεγάλης εκλογικής ανόδου. 
 
Είναι η ώρα να εκλέξουμε στο δήμο και στην περιφέρεια πολλούς παραπάνω συμβούλους που θα αγωνίζονται και θα παλεύουν για τα συμφέροντα των πολλών, ενάντια στα κέρδη των λίγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.