Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Λευτ. Αβραμάκης άναψε το φιτίλι της σύγκρουσης στην Συριζαιικη πολυκατοικία

 


 

 

Το φιτίλι της εμφύλιας σύγκρουσης στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία. Ανάβει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Αβραμάκης. Μετά το θερμό επεισόδιο με τον αναπληρωτή γραμματέα κ Γιάννη Στεργιου το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών. Ο κ Αβραμάκης εξαπολύει επίθεση κατά του συντρόφου κ Καρπουχτση τον οποίο χαρακτηρίζει βουλευτή λίγων ωρών .Ενω εξαπολύει τα βέλη του κατά  όλων των στελεχών της Συριζαικης πολυκατοικίας. Ζητώντας οπως αναφέρει <<

Ας μας πουν και κάποιοι πολιτευτές ή στελέχη της Ν.Ε του Σύριζα τι ψήφισαν στην κάλπη τις δύο Κυριακές.>>
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΒΡΑΜΑΚΗ 
 

 

Έπειδή βλέπω συνεντεύξεις και διαβάζω ανακοινώσεις όλο αυτό διάστημα τοπικά, αυτό το ανέκδοτο πρέπει να σταματήσει. Μία ευγενική υπενθύμιση προς φιλόδοξους πολιτευτές και κολαούζους δημοσιογράφους.
 
 Πρώην βουλευτής λογίζεται κάποιος όταν έχει κοινοβουλευτική θητεία και εχει θητεύσει στα έδρανα της βουλής εκπροσώποντας τον τόπο του και την κοινωνία.
 
Καλό το σπρώξιμο συγκεκριμένων υποψηφίων από δημοσιογραφους και κανάλια προεκλογικά με το αζημίωτο φυσικά, αλλά κάποιοι επειδή παραμυθιάζουν τον εαυτό τους οτι αφού ορκίστηκαν βουλευτές για λίγες ώρες(παίρνοντας την έδρα που παραχώρησε ο Πρόεδρος), ήταν και βουλευτές , δεν σημαίνει ότι θα παραμυθιάζουν και τον κόσμο μαζί με τα φερέφωνά τους
 
. Άλλο βουλευτής για λίγες ώρες ή παραλίγο βουλευτής και άλλο εκλεγμένος βουλευτής που άσκησε ή ασκεί τα καθήκοντα του στο κοινοβούλιο για μία ολόκληρη κοινοβουλευτική θητεία 4 ετών. 
 
Καταλαβαινω τον καημό και θεμιτή η φιλοδοξία κάποιων να εκλεγούν με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο κάποια στιγμή βουλευτές, αλλά λίγο αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.
 
Επισης θέλω να επισημάνω ότι ένα πολιτικό πρόσωπο πρέπει να έχει άποψη και να την εκφράζει ανοικτά, δημοσια και καθαρα και όχι να ψαρεύει σε θολά νερά , να επικαλείται δήθεν την ενότητα και να κρύβεται πατώντας σε δύο βάρκες.
 
Άλλωστε η κοινωνία μας είναι μικρή και ολοι γνωριζόμαστε, δεν μπορείς να λες δεν παίρνω θεση δημόσια και από πίσω να δίνεις γραμμή για συγκεκριμένο(η) υποψήφιο(α). 
 
Η ενότητα σφυρηλατείται στη πράξη μέσα απο αντιθέσεις και συνθέσεις . Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τελείωσαν, ας μας πουν έστω και τώρα κάποιοι τι ψήφισαν και τι στήριξαν για να ξέρουν και οι πολίτες των Σερρων .
 
 Εγώ πιστός στη θέση μου για τη διεύρυνση του κόμματος, την ενεργή συμμετοχή των μελών και τη δημιουργία της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής παράταξης, την πρώτη Κυριακή ψήφισα στην κάπλη τον σύντροφο και φίλο μου Νικο Παππά αν και πολλοί δικοί μου άνθρωποι έδωσαν την ψήφο τους στο Στεφανο Κασσελάκη γιατί ετσι ήθελαν και αποφάσισαν από την πρώτη Κυριακή, και εβαλα την υπογραφή μου σε κείμενο στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη τη δεύτερη Κυριακή. 
 
Αντίστοιχα πρωην βουλεύτρια τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υπερ του Ευκλείδη Τσακαλώτου την πρώτη Κυριακή και της Εφης Αχτσιόγλου τη δεύτερη Κυριακή.
 
Ας μας πουν και κάποιοι πολιτευτές ή στελέχη της Ν.Ε του Σύριζα τι ψήφισαν στην κάλπη τις δύο Κυριακές.
 
Έτσι για να γνωριζει ο κόσμος.
 
Εννοείτε ότι στη νέα εποχή πρέπει να πάμε ενωτικά και ολοι μαζί, ελπίζω να το κατανοήσει αυτό και η πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος. 
 
Σε οποιαδήποτε περιπτωση η υπονόμευση του νέου Προεδρου δεν επιτρέπεται μετά την καθαρή λαϊκή εντολή . που πήρε στην κάλπη των εσωκομματικών εκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης

 

 

 

 


 

5 σχόλια:

  1. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον για τον Καρπουχτσή μιλάς, ο οποίος δηλώνει πρώην βουλευτής χωρίς κοινοβουλευτικό έργο. Βουλευτής εφημερίας καλύτερα. Πραγματική παραφροσύνη.

      Διαγραφή
  2. Τι εννοεί ο ποιητής "με το αζημίωτο φυσικά"; Οι Σερραίοι δημοσιογράφοι τι έχουν να πουν γι' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κυριος Καρτερος γιατι δεν παιρνει θεση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 500 ατομα ολα και ολα στο νομο ειναι συριζα. τι ασχολειστε ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.