Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Σέρρες : Νεα διοικηση στο Σωματείο Επισκευαστών Αμαξωμάτων & Βαφέων

 


 

 

Τη νέα τους διοίκηση ανέδειξαν τα μέλη του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων & Βαφέων Ν. Σερρών, μετά και τη διαδικασία των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18/9/2023, στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Σερρών.



Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση, αφού από τα 67 εγγεγραμμένα μέλη στην κάλπη προσήλθαν τα 57, οι φανοβαφείς του Ν. Σερρών κατάφεραν να αυξήσουν τη δύναμή τους στην τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ), εκλέγοντας 6 αντιπροσώπους, από τους 5 που είχαν την περασμένη 3ετία και κράτησαν σταθερή τη δύναμή τους στην κλαδική Ομοσπονδία (ΕΟΒΕΑΜΜ), εκλέγοντας 3 αντιπροσώπους.

 

Μετά και την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών, προέκυψε με την κατανομή των αξιωμάτων το νέο Δ.Σ., το οποίο είχε και εμφανείς αλλαγές στο προεδρείο, με τον παλαίμαχο Πρόεδρο, Χαράλαμπο Γκουτινόπουλο να δίνει πλέον τη σκυτάλη στον νεότερο, Γιώργο Ασημώνη.

Το νέο, 9μελές Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως εξής:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.