Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Μια ωραία ..χωματερή στην Κάτω Καμήλα

 





 Σας ενημερώσαμε αγαπητοί συγχωριανοί ότι σήμερα θα σάς δείξουμε το μεγαλύτερο έργο που φτιάχνουν εδώ και τέσσερα χρόνια ο δήμαρχος Alexandros Xrisafis και οι συνεργάτες του αντιδήμαρχος καθαριότητας πρόεδρος της Κάτω Καμήλας και αντιπρόεδρος δημοσίων έργων Κάτω Καμήλας..... ένα βουνό από σκουπίδια που σε περίπτωση πλημμύρας όλο το χωριό θα ανέβουμε εκεί πάνω για να σωθούμε...θα μας βάλει και λουλούδια στην επόμενη τετραετία του....μη γελάτε....

 

 


 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γρασίδι

 

 Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γρασίδι και δέντρο

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γρασίδι και δέντρο

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γρασίδι

 Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης ο Δήμαρχος του θεαθήναι και των λουλουδιών να πάει να φωτογραφηθεί στην Κάτω Καμηλα με φόντο την χωματερή. Ασφαλώς πρέπει να πάει στην χωματερή της Κατω Καμήλας και ο Γκότσης που κατάγεται από την Κατω Καμηλα και να φωτογραφηθεί με φόντο την χωματερή και φορώντας το κοστούμι με την γραβάτα, το μαντηλάκι και τα γυαλιστερά παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.