Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο επικίνδυνος δρόμος Σερρών- Δράμας

 


 

 

Την  αδήριτη ανάγκη να αναβαθμιστεί  ο δρόμος Σερρών- Δράμας επισημαίνει με επιστολή του στο «Σ.Θ.» ο ενεργός πολίτης Χρήστος Κουλιάλης.

Υπογραμμίζει ότι έχουν γίνει πολλά ατυχήματα με απώλειες την ανθρώπινη ζωή και επισημαίνει ότι ο δρόμος πρέπει να βελτιωθεί για την ασφάλεια των πολιτών

Ειδικότερα ο Χρήστος Κουλιάλης στην παρέμβαση του αναφέρει τα εξής:

Εθνική Οδός Σερρών Δράμας Δρόμος του θανάτου, που έχουν πληρώσει με τη ζωή τους πολλοί οδηγοί τα τελευταία χρόνια.

Δρόμος καθημερινά υπερφορτωμένος με νταλίκες, φορτηγά, τρακτέρ και ΙΧ. Δρόμος που συνδέει τα σύνορα του Προμαχώνα με το λιμάνι της Καβάλας, την πόλη των Σερρών με τις πόλεις της Δράμας και της Καβάλας.

Δρόμος που τους καλοκαιρινούς μήνες «εξυπηρετεί» καθημερινά χιλιάδες τουρίστες από τα Βαλκάνια. Και όμως, καμία συντήρηση (με εξαίρεση τα προεκλογικά «μπαλώματα») από τους φορείς, κανένα όραμα και σχέδιο για την υλοποίηση σημαντικών έργων μας που θα τονώσουν την περιοχή μας. Μήπως είναι καιρός, να υπάρξει ένα ουσιαστικό σχέδιο σταδιακής αναβάθμισης του εν λόγω οδικού δικτύου; Δεν ζητάμε ελεημοσύνη, ζητάμε ασφάλεια στις μετακινήσεις και ποιότητα στις μεταφορές.

 

 

 https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.