Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερώτημα της της ημέρας Τι κοινο έχουν ΕΝΤΟΣ και Σύμμαχοι ????

 


 

 

 

 

 Οχι δεν θα πούμε το γνωστο οτι η υποψήφια δήμαρχος κ Μητλιάγκα στα πρώτα 3,5 χρόνια της θητείας του δημοτικου συμβουλίου ήταν μια καλή Σύμμαχος. Αφου ψήφισε τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στην οικονομική επιτροπή πάνω από το 90% των προτάσεων της δημοτικής αρχής. Αλλά διαβάζοντας το προεκλογικό της πρόγραμμα της με τις 8 προτάσεις  ανέτρεξε στο προεκλογικο φυλλάδιο των Συμμάχων το 2019 .

Και διαπίστωσε οτι το πρόγραμμα της κ Μητλιάγκα έχει υιοθετήσει πολλές από τις προτάσεις των Συμμάχων . Γιατι και οι Σύμμαχοι  το 2019  είχαν μιλήσει για πράσινο , για ανάπλαση των κοιλάδων Αγίων Αναργυρων και Αγίας Βαρβαρας , για την κατασκευη νέου γηπέδου του Πανσερραικου , για νέο υπόγειο πάρκινγκ, για πολιτιστικό πάρκο στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκα .

Ακόμη ένα κοινό είναι οτι και τα δύο προεκλογικά φυλλάδια δεν κάνουν κοστολόγηση των έργων που υπόσχονται ούτε αναφέρουν από που θα βρεθούν τα χρήματα .Και τον χρόνο που θα απαιτηθεί ( έστω κατά προσέγγιση ) να υλοποιηθούν .

Οπότε θα μας επιτρέψουν να τα χαρακτηρίσουμε οχι δεσμεύσεις, αλλά εκθέσεις ιδεών και εκδήλωση προθέσεων 

3 σχόλια:

  1. Τέσσερα χρόνια ο χρυσάφης, τι έκανε από το προεκλογικό φυλλάδιο του 2019;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κοινό που έχουν οι δύο παρατάξεις είναι ο Βασίλης Χρυσανθίδης. Όποιος κι αν εκλεγεί θα τον πλευρίσει και θα κάνει το κομμάτι του. Ψηφίστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύγκριση ανόμοιων καταστάσεων ελπίζω ακούσια. Ο Χρυσαφης τα έταξε και δεν έγιναν ποτέ, ενω η Μητλιαγκα τα εξαγγέλλει και θα κριθει σε 5 χρόνια. Ο Χρυσαφης κρίθηκε...Παρακαλω να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.