Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Κόντρα ¨¨με πολλά υπονοούμενα ¨¨ για την εμποροπανήγυρη της Σκοτουσσας

  


 

 

Κόντρα της σελίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ με τον αντιδήμαρχο κ Λευτέρη Στοιλα για την εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας 

Η πρώτη ανάρτηση της σελίδας 

Πανηγύρι Σκοτούσσας: Έντονος προβληματισμός
Η παρέα" Των Νέων του Δήμου Ηράκλειας" βρέθηκε σήμερα στο πανηγύρι της Σκοτούσσας. Πέρα από την όμορφη συναισθηματική φόρτιση που νιώσαμε μόλις πατήσαμε το πόδι μας εκεί ,μια και ο χώρος αυτός είναι συνυφασμένος με πολύ όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια ,όταν παρήλθε αυτή η φόρτιση και περπατώντας μέσα στους δρόμους του,το στοιχείο που κυριάρχησε μέσα μας ήταν μια έντονη ανησυχία. Που από κάποιους στην παρέα μας εκφράστηκε " Αυτοί είναι ικανοί να καταστέψουν κι αυτό το πανηγύρι" είπε ο ένας " βλέπω στο τέλος το πανηγύρι να καταντά μια τεράστια ταβέρνα " είπε ο άλλος , " δεν μπορεί ένας τόσο όμορφος χώρος να σου δίνει την αίσθηση μιας τόσο άναρχης οργάνωσης" ,είπε ο τρίτος της παρέας, ακούγοντάς την αγωνία όλων και αναλογιζόμενος ποιος έχει το πρόταγμα του πανηγυριού τα τελευταία 12 χρόνια,με έλουσε κρύος ιδρώτας, ο λόγος ; γνωρίζοντας την φιλοσοφία διοίκησης και διαχείρισης του συγκεκριμένου προσώπου ,και βλέποντας την εξέλιξη του πανηγυριού,ήμουν σίγουρος πλέον ότι αν συνεχίσει ο ίδιος ,ο κατήφορος να μην έχει σταματημό.
✓Και εξηγούμε :
Είδαμε ένα πανηγύρι άναρχα δομημένο . Πλέον οι ταβέρνες είναι παντού .
Κάτι που αλλοιώνει εντελώς τον παραδοσιακό χαρακτήρα του πανηγυριού.
Έχει χάσει τον χαρακτήρα του ο κάθε δρόμος .
✓ Είδαμε επίσης λιγότερα εμπορικά καταστήματα σε σχέση με πέρυσι.
Δείγμα ότι χάνεται η αναλογία και σε λίγα χρόνια αν συνεχιστεί αλόγιστα και χωρίς σχέδιο η είσοδος κι άλλων καταστημάτων εστίασης ,ελλοχεύει ο κίνδυνος το πανηγύρι να μετατραπεί σε μια απέραντη ταβέρνα.
✓ Ο αδιαφανής τρόπος επιλογής των νέων επαγγελματιών που μπαίνουν στον χώρο ( προτεραιότητα έχουν , όπως μας ενημερώνουν ,πελάτες γνωστού λογιστικού γραφείου) και η χωρίς πλέον σχέδιο τοποθέτηση τους , πραγματικά τρομάζει .
✓ Ακόμη ένας παράγοντας ανησυχίας είναι αυτό που μας μεταφέρουν πολλοί σοβαροί και παραδοσιακοί επαγγελματίες ,ότι στο χώρο του πανηγυριού υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια ,με βασικό κριτήριο τον ποιον στηρίζουν στις εκλογές .
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι η πολιτική εκμετάλλευση του πανηγυριού πρέπει να σταματήσει απ' όλους ,αν δεν θέλουμε τα πανηγύρι της Σκοτούσσας να έχει την τύχη του πανηγυριού της Ηράκλειας .
Π.Τ
Η απάντηση του κ Στοιλα
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "<<Ας μην κουράζονται οι συκοφάντες μας>> λέει o Λ. Στοϊλας 07 Aug 2023 by Δημήτρης H Ελληνική δικαιοσύνη θα αποδώσει ευθύνες για το θέμα της ΔΕΥΑΗ εκεί που αναλογούν υποστηρίζει Ιδιαίτερα αιχμηρός είναι σε δημόσια τοποθέτηση o δημοτικός σύμβουλος Ηράκλειας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου r. Κουτσάκη Λευτέρης Στοϊλας."
 
 
 
Η ανταπάντηση της σελίδας
\
Απύθμενο το θράσος σας κ.Στοΐλα
Αντί συγνώμης και ανάληψη ευθύνης ακολούθησε για άλλη μια φορά τον εύκολο δρόμο της συκοφαντίας των πολιτικών του αντιπάλων .
Με ασθενή μνήμη και χωρίς ίχνος πολιτικής τσίπας εμφανίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Σκοτούσσας Λευτέρης Στοΐλας ,ο οποίος αντί συγνώμης για το έγκλημα με τα σκυλάκια, τις εκκρεμότητες που έχει ο ίδιος για το συγκεκριμένο θέμα με την δικαιοσύνη,το μόνο που κάνει είναι να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους για το θέμα της ΔΕΥΑΗ ,ξεχνώντας φυσικά ότι μέχρι το 2019 ,το χρονικό διάστημα δηλαδή που διαπράχθηκε το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΗ ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη και ο μακροβιότερος αντιδήμαρχος του . Όσο ήταν φυσικά αντιδήμαρχος τα έβρισκε όλα καλά,τώρα ανακάλυψε σκάνδαλο. Έλεος κ . Στοΐλα σταματήσετε επιτέλους να νομίζετε ότι μπορείτε να ταΐζετε κουτοχαρτο τους συνδημότες σας ,εκτός αν έχετε την αίσθηση ότι πάσχουμε όλοι από Αλτσχάιμερ.
Το γεγονός ότι επιλέγετε να δίνετε συνεντεύξεις σε δημοσιογραφικά μέσα που σας προστατεύουν και δεν σας ρωτούν ,τα ερωτήματα για τον πολιτικό σας βίο είναι εδώ και είναι υπαρκτά και δυστυχώς για εσάς για άλλη μια φορά δεν τα απαντήσατε. Εμείς λοιπόν θα σας τα θέσουμε !!
Πέστε μας λοιπόν κ.Στοΐλα :
✓ Ποια είναι η δικαστική εξέλιξη για την εγκατάλειψη των μικρών ζώων που έγινε μετά από εντολή σας ;;;
✓ Δεν νιώθετε την ανάγκη να ζητήσετε συγγνώμη γι' αυτή σας την συμπεριφορά κι αν ναι γιατί δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα;;
✓ Ποια είναι η δική σας αφήγηση και εμπλοκή για την περίεργη κλοπή των εισπράξεων του πανηγυριού της Σκοτούσσας 20.000€ ,από δήθεν κρυφό ταμείο του Δήμου όπου εσείς είχατε τοποθετήσει τα χρήματα,αν και δεν ήταν δική σας ευθύνη ;;;
✓ Δώστε επιτέλους στην δημοσιότητα την κατάθεση σας στην περιβόητη δίκη για την απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών από το εργοστάσιο της ντομάτας για να κρίνουν οι συνδημότες σας ποιανού τα συμφέροντα υπερασπιστείκατε ;;;
✓ Είστε περήφανος για το αποτέλεσμα και την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του εργοστασίου ;;;
✓ Πότε επιτέλους θα δώσετε στην δημοσιότητα τα αποδεικτικά της οικονομικής διαχείρισης του πανηγυριού της Σκοτούσσας,γιατί αποφεύγετε να το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια;;;
✓ Είστε ευχαριστημένος από την φετινή πορεία του πανηγυριού;;
✓ Όσο ήσασταν αντιδήμαρχος του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη δεν γνωρίζατε για ότι συνέβαινε στην ΔΕΥΑΗ ,αν ναι γιατί δεν μιλήσατε τότε ;;;
#Τα ερωτήματα είναι αυτά κ.Στοΐλα ,συγνώμη που δεν θα τα συγκαλύψουμε όπως έκανε ο " συνάδελφος " από το Σερραϊκο Θάρρος.
Υ.Γ Τους λόγους αυτής της συγκάλυψης θα τους εξηγήσουμε σε άλλη ανάρτηση με στοιχεία και νούμερα .

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο Στοιλας είναι το ίδιο πρόσωπο, που ασχολείται με τα τραπεζοκαθίσματα της Μεραρχίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.