Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Βασίλης Ρόκος ¨¨προκαλεί πονοκέφαλο ¨¨ στις κομματικές πολυκατοικίες

 


 

 

 Ενδιαφέρον απέκτησαν οι εκλογές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας . Αφού η υποψηφιότητα του ανεξάρτητου Βασίλη Ρόκου με την παράταξη << ΣΥΝ εργασία >> είναι η πέτρα που τάραξε τα λιμνάζοντα εκλογικά νερά της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας . Ο υποστηρίζομενος από την γαλάζια πολυκατοικία περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας βλεπει για πρώτη φορά έναν αντίπαλο που θέτει σε αμφισβήτηση  τα σαρωτικά εκλογικά ποσοστά με τα οποία εκλέχθηκε τόσο το 2104 όσο και το 2019 . Ακόμη μεγαλύτερος είναι ο πονοκέφαλος στην Συριζαικη πολυκατοικία που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ Μυλόπουλου και στην πράσινη που έχει ως εκλεκτό τον κ Παπαστεργιου .

Βλέπουν οτι ο στόχος για την κατάληψη της 2ης θέσης κάθε μέρα απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Καθώς η υποψηφιότητα του εκ Λαγκαδα ορμώμενου κ Ρόκου αποκτά ολοενα και μεγαλύτερη δυναμική .Όπως ακούγεται θεωρουν οτι ο στόχος πλέον της 2ης θέσης ειναι ανέφικτος και επιδιώκουν να είναι τουλάχιστον κοντα στα ποσοστα του κ Ροκου .

 Οπότε έχουν ενα ενδιαφέρον να δούμε την έκβαση της εκλογικής μάχης .Όπου αναμετρώνται τρεις κομματικοί σχηματισμοί με έναν ανεξάρτητο υποψήφιο που προέρχεται από την κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.