Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι αριθμοι ..συμμαχουν με τον αντιδήμαρχο

 


 

 

Στους φίλους του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook) απευθύνθηκε προ ολίγων ημερών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Μισιρλής προβαίνοντας σε ανάρτηση για τα όσα πέτυχε ο ίδιος στον τομέα ευθύνης του και βάσει του χαρτοφυλακίου, που του ανατέθηκε το 2019 από τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη. Ο κ.Μισιρλής παρέθεσε συγκεκριμένα στατιστικά της προηγούμενης δημοτικής περιόδου (2019-2023) με τις ομόφωνες αποφάσεις και τα θέματα που εισηγήθηκε και κατόπιν ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να εκτιμήσουν το έργο που παρήχθη. Πάντως, ο σμπίρος με την προσεκτική ματιά του σχολιάζει σημειώνοντας ότι οι αριθμοί είναι καταφανώς με το μέρος του Σπύρου …

 


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην κ. Μητλιάγκα, και τον κ. Χρυσανθίδη, στάθηκαν άξιοι σύμμαχοι στο πλευρό του κ. Μισιρλή και της Δημοτικής Αρχής, τα καλύτερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.