Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Η απορία της ημέρας : Τα συνεργεία είναι του αντιδημάρχου ?????

 


 

 

Τα συνεργεία ειναι του δήμου ή των αντιδημάρχων  ??? Αναρωτήθηκε ο σμπίρος  Διαβάζοντας  την ανάρτηση στο F/B του δημοτικου συμβούλου της Συμμαχίας κ Ματθαίου. Ο οποίος μας πληροφορεί οτι τα συνεργεία του αντιδημάρχου κ Τουρτουρα κανουν πολλή δουλειά . 

Και για να προλάβουμε τον κ Ματθαιου να παρατηρήσουμε οτι παρακάτω αναφέρεται και στην συμβολή της υπηρεσίας καθαριότητας .Εκει είναι υπηρεσία και οχι συνεργείο του αρμόδιου αντιδημάρχου κ Καρακολίδη .Όπως και η τεχνική υπηρεσία ειναι   του δήμου και όχι συνεργειο του αντιδημάρχου κ Νυχτοπάτη .

Οπότε η διατύπωση δεν ειναι από λάθος  ή αβλεψία  όπως παρατήρησε ο σμπίρος ο οποίος κατι ψιθύρισε περί ¨¨αβαντας ¨¨ λόγω εκλογών κ.λ.π .Αλλά οχι εμείς δεν τα υιοθετούμε 


ΥΓ : Επειδή αν δεν κάνουμε λάθος το μεγαλύτερο μέρος των εργασιων σε ότι αφορά κλαδέματα κουρέματα κ.λ.π γίνονται από εργολάβο .Για αναδιατυπώστε το κ Ματθαιου .Γιατι οι κακοπροαίρετοι είναι πολλοί 

Η ανάρτηση του κ Ματθαίου

 

 

 Και οι καθαρισμοί κλαδέματα στα σχολεία συνεχίζονται τα συνεργεία του Αντιδημαρχου Γιάννης Τουρτούρας δουλεύουν καθημερινά για να είναι έτοιμα για την νέα χρονιά τα σχολεία μας. Καθαρισμός από την υπηρεσία καθαριότητας Panos Karakolidis και συντηρήσεις σε συνεργασία με την ΤΥ του Δήμου Giorgos Nyktopatis . Όταν υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου το αποτέλεσμα είναι το θεμιτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους και το προσωπικό του Δήμου που παρά την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

 

 


 

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.