Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Με την παρουσία Ανδρουλάκη η εκδήλωση της παράταξης Παπαστεργίου

 




Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου, επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» και υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θανάσης Γκλαβίνας, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας. Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και κείμενο που λέει "ΓΙΑ TH ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ S Διο Διο"

Στον συνδυασμό συμμετέχουν 142 υποψήφιοι στους επτά νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Παπαστεργίου: “Ηρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή”

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου άσκησε σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα: «Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή και στην Κεντρική Μακεδονία. Σήμερα, την επόμενη μέρα της 3ης Σεπτέμβρη, συμβολικά ξεκινάμε την προεκλογική μας εκστρατεία και επίσημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την ουσιαστική συμμετοχή του σε αυτή την προσπάθεια, την καθοριστική του συμβολή και υποστήριξη. Θα νικήσουμε, θα πάμε την Κεντρική Μακεδονία εκεί που της αρμόζει, θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται». 

 

Ανδρουλάκης: “Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας θεσμός δίπλα στον πολίτη”

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπαστεφάνου. 

 «Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας θεσμός δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού», δήλωσε αρχικά.

 

 https://www.thes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.