Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η πόλη των καφέ και ο κάμπος των φωτοβολταϊκών

 

 

 

 

 Στην κορύφωση της η προεκλογική μάχη. Περιοδείες των υποψηφίων , προγράμματα σε ιλουστρασιόν φυλλάδια , χρήση των sosial media και όλα όσα πρεπει να κάνει κάθε υποψήφιος που σέβεται τον εαυτό του .Υποσχέσεις οτι έχουν πρόγραμμα και σχέδιο .Από το οποίο όμως απουσιάζει η παραμικρή αναφορά για το πως θα αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή συρρίκνωση του νομού . Πως θα ανακοπεί η μαζική φυγή των νέων από τον νομο .Πως θα μειωθεί η ανεργία των νέων τα ποσοστά της οποίας ζαλίζουν. Ουδείς ασχολείται με το οτι έχει να γίνει παραγωγική επένδυση στον νομό εδω και πολλά χρόνια .Μια βόλτα στην βιομηχανική περιοχή δινει την εικόνα  .Ουδείς ασχολείται με οτι ο κάμπος ερημώνει και ο αριθμός των ασχολούμενων με την γεωργία και την κτηνοτροφία μειώνεται καθημερινά .

 Οι
μόνες επενδύσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Είναι καφέ και σουβλατζιδικα στην πολύ και ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά στον κάμπο .Αν αυτό είναι ανάπτυξη δικαίωμα τους να το πιστευουν

Όταν ομως  αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις το ζοφερό παρόν , τότε το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο

2 σχόλια:

  1. Για όλα αυτά που γράφετε δε σας έρχεται στο μυαλό κάποιο όνομα έστω κι ως συνυπαίτιος; Θα σας βοηθήσω. Είναι κοντός, διακατέχεται από ανασφάλειες, του αρέσουν τα λουλούδια και οι απευθείας αναθέσεις και τον εκλέξαμε Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις επιχειρήσεις στην εστίαση τις αγοράζουν οι γνωστοί ευαίσθητοι του Αγίου Αθανασίου πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.