Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Η σιωπή δεν είναι αδυναμία

 

 


 

 Κατα πάντων ξιφουλκεί τις τελευταιες ημέρες ο πρώην βουλευτής του Σύριζα Λευτέρης Αβραμακης . Καθώς τα έχει βάλει σχεδόν με όλα τα στελέχη της Σερραικης Συριζαιικης πολυκατοικιας .Καταλογίζοντας ευθύνες για το αποτέλεσμα των δύο εθνικών εκλογών .Αν και μέχρι στιγμής από την πλευρά της κομματικής οργάνωσης δεν υπήρξε επίσημα αντιδραση .Μαθαίνω οτι η απάντηση θα δοθεί πρώτα μέσα από τα κομματικά όργανα και κατόπιν θα υπάρξει δημόσια τοποθέτηση ( αν χρειαστεί ) . Οπως όμως διαρρεεται στο θέμα της κατάρτισης του ψηφοδελτίου .Η κομματική οργάνωση ήταν από την πρώτη στιγμή υπερ της διεύρυνσης και των ανοιχτών διαδικασιών για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου  . Θέτοντας το ερώτημα αν αυτή την άποψη την ενστερνιζόταν και ο κ Αβράμακης. Ενω τονίζεται με νόημα οτι ολα τα μελη της κομματικής οργάνωσης ήταν παρόντα  στις πάνω από 70 ήμερες που κράτησαν οι δύο προεκλογικές εκστρατείες . Ο κ Αβραμάκης συμμετείχε ενεργα στην προεκλογική εκστρατεία των εκλογών του Ιουνίου??

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΗΜΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.