Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Πολιτικη υποκρισία ???

 


 

 

Η παράταξη ΕΝΤΟΣ  με ανακοίνωση της έκανε γνωστο ότι Λόγω των τραγικών γεγονότων στη Θεσσαλία, η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΕΝΤΟΣ αναστέλλουν τις προεκλογικές δραστηριότητες για τις επόμενες ημέρες..

Όπως αποδείχθηκε το επόμενες ημέρες δεν ήταν ούτε τις επόμενες ώρες .Θα αφήσω ασχολίαστο το οτι μέλη της παράταξης της βρέθηκαν στην πανήγυρη Σκοτουσσας όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους και καλά έκαναν ( μάλλον αυτο λογίζεται ως κοινωνική εκδήλωση ). Η κ Μητλιάγκα συνοδευόμενη από υποψηφίους της παράταξης της το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην λαϊκή του Προβατα. Όπου συνομίλησε με κατοίκους και οι υποψήφιοι μοίρασαν κάρτες και φυλλάδια . το μεσημέρι , βρέθηκαν  στην πλατεία Ελευθερίας όπου επανέλαβαν το ίδιο  . Κάτι που επαναλήφθηκε και  την Κυριακή το πρωί αυτή τη φορά  στον πεζόδρομο της Κωνσταντίνου Καραμανλή . Ενώ επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Όπου στην αίθουσα που υπάρχει εκει συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής .Μάλιστα από χθες υπήρχε ανακοίνωση κάλεσμα .Ασυνεπής λόγω και έργων η υποψήφια δήμαρχος ?? ή πολιτική υποκρισία ???? 

Πάντως είτε το ένα είτε το άλλο . Με αυτή τη λογική νέα αρχή  ( που υποσχεται η κ Μητλιάγκα )  στον δήμο δεν βλέπουμε να γίνεται αν εκλεγεί δήμαρχος





6 σχόλια:

  1. Ενώ ο Χρυσάφης κάθεται σπίτι του….μας δουλεύετε; Οι άνθρωποί του μοιράζουν κάρτες παντού, ο ίδιος είναι από τραπέζι σε τραπέζι, και οι αφίσες στο εκλογικό κέντρο με τα χαμό πω έλα των αστέρων έχουν κρεμαστεί….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι του Serresbomb όχι και τόσος λαϊκισμός! Είπαμε, ότι πολεμούσατε και συνεχίζετε να πολεμάτε όποιον είναι απέναντι στον Χρυσάφη, αλλά κρατείστε και λίγη αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μας κάνετε και πι δυο, τη Μητλιάγκα να τη συγκρίνετε μόνο μα τον εαυτό της. Εκείνη έγραψε αναστολή εκδηλώσεων και δεν το τήρησαν, ας έκανε τη διαφορά, δε μπορεί όμως, όλοι ίδιοι, υποκριτές, σας βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια που δεν κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση 4 χρόνια, που δεν άνοιξε το στόμα της που κρύφτηκε πίσω από τον Φωτιάδη που έκλαψε για τον Χρυσανθίδη που τα ψήφισε όλα, τώρα θέλει να διοικήσει; Έλεος, η αγέλαστη γυρνά τώρα από καφέ σε καφέ και το παίζει κοινωνική, έτσι της είπαν. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις και εσύ δεν το έχεις. Μας ενοχλείτε κυρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζουν τα λεφτά τους οι επικοινωνιολόγοι. Άραγε ποιος πληρώνει; Πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Τέτοια προβολή και τέτοιο σημείο για το εκλογικό κέντρο. Πόθεν; Μια εξήγηση για
      όλα αυτά θα έχουμε; Γιατί θα χει να ξεπληρώνει γραμμάτια μετά…

      Διαγραφή
  5. Δίκιο έχετε. Λαικισμός από
    ΕΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.