Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Ο Τζιτζικώστας απαξίωσε κάθε δυνατότητα οικονομικής ανάπτυξης του νομού

 


 

 

Γράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Γιάννη Μυλοπουλου ¨¨Αλλαγή για στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  ¨¨¨

 10 χρόνια στην διοίκηση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ο κ. Τζιτζικώστας απαξίωσε κάθε δυνατότητα οικονομικής ανάπτυξης για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μας με αποτέλεσμα ο Νομός ΣΕΡΡΩΝ να είναι στην 52η θέση όσον αφορά την ανάπτυξη , στους 54 νομούς της χώρας ….

 

Η ανεργία στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μας είναι 19,8 % δηλαδή διπλάσια από τον μέσο όρο ανεργίας της χώρας . Τα δίκτυα υποδομών έχουν καταρρεύσει με εμφατικό παράδειγμα τα δίκτυα ύδρευσης , αποχέτευσης και ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ενέργειας !!! 

 

Το οδικό δίκτυο είναι σε τραγική κατάσταση και το σιδηροδρομικό δίκτυο παντελώς απαξιωμένο και εγκατελειμμένο στην τύχη του …Δεν τόλμησε ούτε μια φορά να συγκρουστεί με την κυβέρνηση της Ν.Δ. και σκύβει το κεφάλι στις αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη που απαξιώνει και αποδυναμώνει την περιφερεια μας!!

1 Εμείς , σαν παράταξη , έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ολιστική αναβάθμιση του επιπέδου ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιφέρειά μας .

 Α) ΘΕΣΜΙΚΑ Η Περιφέρεια να γίνει πραγματικά αυτοδιοικούμενη, να αναλάβει πρωτοβουλίες και να γίνει θεσμικό αντίβαρο των κυβερνητικών πολιτικών . 

Β) ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ με ισότιμες ευκαιρίες σε όλους , αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής , παραγωγική ανασυγκρότηση και έμφαση στον ήπιο αγροτουρισμό και αξιοποίηση των πολιτιστικών μνημείων του νομού μας και ενδυνάμωση της απαξιωμένης κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας ! 

Γ) ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΕΡΓΑ με έμφαση στα μέσα ΣΤΑΘΕΡΗΣ τροχιάς με ανάπτυξη του σιδηροδρόμου και του προαστιακού που θα συνδέει την Θεσσαλονίκη με τον νομό Σερρών. Εγγειοβελτιωτικά έργα - έργα διαχείρισης υδάτων -αντιπλημμυρικά έργα με θωράκιση της λίμνης Κερκίνης καθώς και την κοίτη και τις εκβολές του ποταμού Στρυμώνα .

 Εκσυγχρονισμός & βελτίωση των οδικών αξόνων του νομού με τους νομούς Κιλκίς - Δράμας - Καβάλας. 

 ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

 - ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.