Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: ΓΕΛΑΝΕ στα social media με την «προσωπική εγγύηση» - «Πάω να αγοράσω ένα πλοίο, επιστρέφω σε λίγο»

  


 

«Μεγάλωσε στις εργατικές κατοικίες της Εκάλης και ορκίστηκε να αφήσει τη φτώχεια πίσω του» - Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Σε… σλόγκαν έχει μετατραπεί η φράση «προσωπική εγγύηση» στα social media όπου οι πολίτες σχολιάζουν σκωπτικά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο με τον οποίο, όπως ο ίδιος είπε στο μήνυμά του, πήρε δάνειο από τη Goldman Sachs.

Συγκεκριμένα, αρθρογράφοι, καλλιτέχνες, σχολιαστές, πολίτες αλλά και ανώνυμοι χρήστες των social media δίνουν τα… δικά τους παραδείγματα στα οποία «πήραν δάνεια» με… προσωπική εγγύηση. Άλλοι «αγοράζουν» κότερα, άλλοι σπίτια, άλλοι χρεοκοπούν, ενώ υπάρχουν και αυτοί που επιχειρούν να εξηγήσουν τι είναι η προσωπική εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.