Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Δαγκωτό ¨¨ Μητλιάγκα από την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

 




Την στήριξη τους στην υποψήφια δήμαρχο Σερρών κ Βαρβάρα Μητλιάγκα δηλώνουν μέλη της; παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ η οποία μετά την δήλωση του επικεφαλης της κ Τερζη αποσύρθηκε από την μάχη των εκλογών .

Μάλιστα δημιούργησαν και επιτροπή εκλογικού αγώνα που θα στηρίξει την υποψήφια δήμαρχο .Με την οποία τα μέλη της φωτογραφήθηκαν με φόντο το άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά 

Η ανακοίνωση 

 

 Καθημερινά χάνουμε το στοίχημα με το αύριο. Ο τόπος  ερημώνει, οι νέοι μας να ξενιτεύονται για να έχουν προοπτική.

Η ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο δημοτικά δρώμενα  έθεσε όλους προ των ευθυνών τους. Έθεσε επίμονα ερωτήματα για να αναζητήσει την αλήθεια και  απαντήσεις από την ίδια την κοινωνία. Σκοπός της ήταν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι πολίτες να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους, την θέλησή τους,   ότι μπορούν να αλλάξουν τα την πόλη. Να αλλάξουν και όχι απλά να τα διαχειριστούν.

Ζώντας σε ένα τόπο που η διαφάνεια, η λογοδοσία, η αξιοκρατία δεν είναι 'σύμμαχοι', πιστεύαμε ότι μπορούμε να πείσουμε ότι όλοι μαζί να γίνουμε η έμπρακτη αλλαγή. Ο σπόρος βρήκε πρόσφορο έδαφος. Αγκαλιάστηκε για την καθαρότητα της από την κοινωνία.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε κάτι, να αλλάξουμε αυτό που κρατά το Δήμο στο περιθώριο, την πόλη στην μιζέρια, λεία των λίγων, πρέπει να δράσουμε άμεσα.  Να σταματήσουμε να βρίσκουμε  δικαιολογίες και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

Επιλέξαμε, κόντρα σε εκείνους που επέβαλαν την αδιαφορία, την ανεκτικότητα και την αδιαφορία να βγούμε μπροστά.

Ευχαριστώντας όσους στάθηκαν και υπηρέτησαν την Ώρα Ευθύνης από οποιαδήποτε θέση, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Το αύριο και τα σχέδια  μας για το αύριο δεν έχουν καμία απολύτως αξία αν δεν είμαστε σε πλήρη επαφή με την πραγματικότητα του παρόντος.

ΕΝΤΟΣ, μια αλλαγή που άφησε  την πόρτα ανοιχτή για να μπουν και άλλες.

Αποφασισμένοι όλοι μαζί να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει.

Η πλειοψηφία των φίλων της Ώρας Ευθύνης, δηλώνουμε παρόντες  ΕΝΤΟΣ στις 8 Οκτωβρίου, για μια Νέα Αρχή, ευθύνης και προοπτικής.

 

4 σχόλια:

  1. Τίποτε δεν τελείωσε με τις δημοτικές εκλογές. Ο κόσμος των Σερρών δεν θέλει τον Χρυσάφη, τον δήμαρχο της απραξίας, του face book, των πανηγυριων και των λουλουδιών. Τον Δήμαρχο που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο στο τέλος της τετραετίας, τον δήμαρχο που δεν έκανε τίποτα, τον " Δήμαρχο του τίποτα", όπως τον χαρακτήρισε ο Ηλίας Γκότσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύβος ερρίφθη. Η αρχή του τέλους για τον θίασο των επαγγελματιών ,συνταξιούχων πολιτευτών. Μαζεψε ο Χρυσαφης οτι πιο τοξικο και επικίνδυνο με μεταγραφες στον καποτε καθαρο συνδυασμό του,τουλαχιστον στην αρχη.Ο προφητης λουφαζει στο λαγουμι του και περιμενει 5ετη εμμισθη αντιδημαρχία. Ακολουθουν οι βαρονοι...Οι Σερραιοι πρεπει να τους στειλουμε στα σπιτια τους.Γυναικα δημαρχο,που αν και στηριξε την ανυπαρξια της συμμαχιας,ειναι η μονη εναλλακτικη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη κωλοτουμπα τους αιώνα!! Ο κόσμος δεν είναι χαζός να τον παίζεται μπαλάκι για δικά σας καπρίτσια !! Σταθερότητα έχει μόνο ο Χρυσαφης όσο και να προσπαθείτε,λεφτά μπορεί να φέρει μόνο ο Χρυσαφης,έργα μόνο ο Χρυσαφης!! Η Βαρβαρα άφαντη είναι,με ψέματα δεν πας μπροστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια χαμένη τετραετία αν εκλεγεί η Βαρβάρα και η παιδική χαρά που μάζεψε κακήν κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.