Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Σύριζα : Η Μαριλίζα πρόεδρος του Συνεδρίου, ο Δρόσος επικεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

 





Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα είναι πρόεδρος του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκαλείται το Σάββατο, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, αποδεχόμενη σχετική πρόταση της γραμματέως Ράνιας Σβίγγου και του αναπληρωτή Γραμματέα Γιώργου Βασιλειάδη.

Η Πολιτική Γραμματεία ενέκρινε, επίσης, την πρόταση Σβίγκου-Βασιλειάδη να είναι επικεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) ο καθηγητής Γιάννης Δρόσος. Η ΚΕΦΕ θα είναι η Επιτροπή που θα διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις 10 Σεπτεμβρίου και, εάν χρειαστεί-που με πέντε υποψηφίους σίγουρα θα χρειαστεί- στις 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, το Συνέδριο που είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί Νοέμβριο -και που θα εκλέξει και τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος- προφανώς και θα πάει για αργότερα, καθώς ο χρόνος δεν επαρκεί για μια πραγματική διαδικασία. Ο Διονύσης Τεμπονέρας, πάντως, ζήτησε η Κεντρική Επιτροπή που θα συνέλθει μετά την εκλογή προέδρου να εγκρίνει το χρονοδιάγραμμα προς τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ώστε να ξεκινήσει ακόμα ο προσυνεδριακός διάλογος.
Α, και όποιος πάει να ψηφίσει στις 10 Σεπτεμβρίου θα πληρώσει 2 ή 3 ευρώ!

Advertisement

Β.Σκ.

 

 https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.